Βαγγέλης Αλεξανδρής Vs Βίκυς Χατζηβασιλείου

Την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου, «Πάμε πακέτο» τη σιχαίνομαι. Όπως απεχθάνομαι κάθε τηλεοπτικό σόου που στήνεται για να εκμεταλλευτεί εμπορικά τη δυστυχία, τον πόνο, το δράμα του οποιουδήποτε συνανθρώπου μας.

Το ενδιαφέρον της παρουσιάστριας να παρηγορήσει τον καλεσμένο της και να τον προετοιμάσει για τις δύσκολες στιγμές το σόου της, το βρίσκω εντελώς προσποιητό και με αποκλειστικό σκοπό να… τσιτώσει το φιλοθεάμον κοινό, να μεγαλώσει την αγωνία και ταυτόχρονα να φορέσει η ίδια το φιλόσπλαχνο προσωπείο της.

Τα

σημειώνω όλα αυτά με αφορμή την καμπάνια της ΚΑΕ Άρης για το εισιτήριο των τριών ευρωπαϊκών αγώνων της ομάδας που εξέδωσε έναντι 24 ευρώ! Συνολικά. Δηλαδή το κάθε ένα από τα τρία ματς μπορεί ο φίλαθλος του Άρη να το παρακολουθήσει καταβάλλοντας μόλις οκτώ ευρώ.

Το χειροκρότημα της προσπάθειας, που δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει τύχει της ανάλογης ανταπόκρισης του «κιτρινόμαυρου» κοινού, είναι χρέος όλων και ιδιαίτερα αυτής της «γωνιάς» που προσφάτως σχολίασε αρνητικά το αίτημα της ΚΑΕ Άρης στον Δήμο Θεσσαλονίκης να αναλάβει το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων της ομάδας στα τρία εκτός έδρας ματς του Eurocup.

Εκείνο το post μάλιστα, προκάλεσε και την αντίδραση ενός «Αρειανού» που με προέτρεπε να «ασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ μου», παρότι στο ταυτόχρονα κατέκρινα την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τη δημιουργία νέων χρεών παρότι έχουν διαγραφεί προηγούμενα και κάνει χρήση γηπέδου που ουσιαστικά είναι ιδιόκτητο. Με το σημερινό κείμενο δεν έχω σκοπό να εξευμενίσω τον συγκεκριμένο κύριο, του οποίου τις απόψεις με τον τρόπο που τις έχει καταγράψει τις έχω γραμμένες στα παλαιότερα των υποδημάτων μου, όπως είναι προφανές ότι έχει εκείνος τις δικές μου και όλων όσων ο ίδιος θεωρεί πως είναι κακοπροαίρετες και με δόλο επειδή δεν… επικροτούν το μεγαλείο του «Αυτοκράτορα».

Κανέναν υγιώς σκεπτόμενο άνθρωπο δεν «πονάνε τα λάβαρα» του Άρη, όπως πιστεύει ο «Θωμάς Μ…» (αλλά και κάθε ομάδας). Αντιθέτως τον ενθουσιάζει η επίσκεψη στο Αλεξάνδρειο, που είναι ένας «Ναός» του μπάσκετ και στο παρελθόν είχε ξεχωριστή ατμόσφαιρα που μπορούσε να συγκριθεί με αντίστοιχες ελάχιστων ευρωπαϊκών γηπέδων.

Την ίδια ατμόσφαιρα, με ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο, θέλει να έχει στα ματς με Χίμκι, Βιλερμπάν και Ντόνετσκ, η ΚΑΕ Άρης και για αυτό έκανε την έξυπνη και ορθή κίνηση να διαθέσει πακέτο (τριών) εισιτηρίων με κόστος 24 ευρώ. «Κάθε ματς θα κοστίζει δηλαδή όσο μια μπύρα» σχολίασε ο πάντα ατακαδόρος, Βαγγέλης Αλεξανδρής που κάνει φιλότιμες προσπάθειες τόσο για τη δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας, όσο και για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για να της συμπαρασταθεί.

Για να στηρίξει επικοινωνιακά η ΚΑΕ Άρης το «3χ8ευρώ» εισιτήριο του Eurocup έφτιαξε βιντεάκι με τη συμμετοχή των παικτών της και του προπονητικού τιμ. Το βίντεο, που υπάρχει και αξίζει να παρακολουθήσετε στο τέλος του κειμένου, έχει τίτλο «Βάζουμε τη ψυχή μας, βάλτε τη φωνή σας και πάμε πακέτο!»

Από το «Πάμε πακέτο», βρήκα την ευκαιρία να προβάλλω (και) τα θετικά του ελληνικού μπάσκετ

Keywords
Τυχαία Θέματα