Βαλβέρδε-Δώνης: «Όλα είναι ανοιχτά σε έναν τελικό-γιορτή»

Την επιθυμία τους ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να είναι μια γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο επανέλαβαν οι Ερνέστο Βαλβέρδε και Γιώργος Δώνης, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν ενόψει του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου (28/04). Παράλληλα, υποστήριξαν πως

σε έναν τελικό, όλα μπορεί να συμβούν...

Οι δύο προπονητές, εμφανιστήκαν... Άγγλοι στο ραντεβού τους με τους εκπροσώπους του Τύπου, ενώ ήταν εμφανώς ευδιάθετοι, παρά το γεγονός πως η κούπα του Κυπέλλου Ελλάδας... δέσποζε αυτοκρατορικά δίπλα στο πάνελ. Το «παρών» στην συνέντευξυ, έδωσαν οι Σωκράτης Φυτανίδης και Βασίλης Τοροσίδης, εκπροσωπώντας τους παίκτες του Ατρόμητου και του Ολυμπιακού, αντίστοιχα.

Ο τεχνικός ηγέτης και ο αρχηγός του συλλόγου του Περιστερίου ήταν οι πρώτοι που μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου, ως τυπικά γηπεδούχοι. Οι δύο άνδρες υποστήριξαν πως στο παιχνίδι του Σαββάτου (28/4), οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον πρώτο λόγο, ωστόσο είναι ένας τελικός, όπου κρίνεται ένας τίτλος και όλα είναι ανοιχτά.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με τις τοποθετήσεις του Γιώργου Δώνη και του Σωκράτη Φυτανίδη, ενώ στην συνέχεια, απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Αρχικά, ο Γιώργος Δώνης, υποστήριξε: «Αυτό που μπορώ να πω είναι πως διανύσαμε μια όμορφη διαδρομή μέχρι να φτάσουμε στον τελικό. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους που συμμετέιχαν. Πρώτα στους ποδοσφαιριστές μου που αυτή την σεζόν με κάνουν πολύ περήφανο. Αυτό που παίρνουμε στον αγωνιστικό χώρο είναι το όριό τους. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που αυτή την δύσκολη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παρουσιάζει σταθερότητα. Μια ομάδα που δεν έχουμε να σκεφτούμε κάτι, παρά μόνο τη δουλειά μας. Όλοι δουλέψαμε στο τέλειο και έχουμε φτάσει να είμαστε μέσα στους δύο θεσμούς. Είναι χαρά να βρισκόμαστε στον τελικό. Είμαι σίγουρος πως αυτή την φορά θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Είχα πει πως θα πρέπει να σταματήσουμε να αναπαραγάγουμε τα άσχημα γεγονότα και να βλέπουμε το ποδόσφαιρο ως γιορτή».

Από την πλευρά του ο Σωκράτης Φυτανίδης, δήλωσε: «Βρισκόμαστε μια μέρα πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι. Είναι ένα ματς που μπορούμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο. Έχουμ αποκλείσει δύσκολους αντιπάλους και κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη πορεία μας. περιμένουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την κατάκτηση του τίτλου. Δεν είναι εύκολο για μας να φτάσουμε και πάλι στον τελικό και εύχομαι εμείς να είμαστε οι νικητές. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και όλοι μας, από όποια οπτική γωνία που θα το δούμε. Θέλουμε να το ευχαριστηθούμε πρώτα εμείς και μετά να το χαρεί και ο κόσμος».

Στην συνέχεια ο κόουτς του Ατρόμητου και ο αρχηγός της ομάδας, απάντησαν σε ερωτήσεις, με τον Γιώργο Δώνη να δέχεται την πρώτη ερώτηση για το αν ο σύλλογος του Περιστερίου έχει αλλάξει επίπεδο: «Η αλλαγή επιπέδου ήδη έχει γίνε

Keywords
Τυχαία Θέματα