Βαλβέρδε: «Χαρούμενοι, αλλά έχουμε δύσκολη συνέχεια...»

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.

Ο Ισπανός τεχνικός ωστόσο, δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι αρχίζει ένας… αγωνιστικός Γολγοθάς για τους «ερυθρόλευκους» με δύσκολα ματς σε όλες τις διοργανώσεις…

Αναλυτικά

όσα δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, που μετέδωσε το ματς:

«Συνεχίζουμε στο κύπελλο, το οποίο είναι μία διοργάνωση, που θέλουμε να κερδίσουμε. Δεν θα είναι, όμως, εύκολο το έργο μας. Είμαστε χαρούμενοι, πάντως, τόσο για τα τέσσερα γκολ, που πετύχαμε σήμερα, όσο και για το ότι κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας.

Στο α’ ημίχρονο είναι αλήθεια ότι ήμασταν κάπως αργοί, στην επανάληψη ωστόσο, ανεβάσαμε ταχύτητα βρήκαμε ρυθμό και ελέγξαμε καλύτερα τη μπάλα. Στο α’ μέρος, όμως, τα πράγματα ήταν κάπως επικίνδυνα για μας…

Έχουμε πολλά και δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, αρχής γενομένης από αυτό με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μέσα στον Φεβρουάριο, τόσο στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, όσο και στο Europa League…»

Keywords
Τυχαία Θέματα