Τζώρτζογλου: «Θέλουμε την Εθνική στο Παγκρήτιο»

Αισιόδοξος ότι στο Παγκρήτιο θα βρεθούν πολλοί φίλαθλοι της Εθνικής μας ομάδας για το φιλικό με το Βέλγιο, εμφανίστηκε ο Νίκος Τζώρτζογλου, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του το Ηράκλειο να γίνει η μόνιμη βάση της Εθνικής.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM», o Νίκος Τζώρτζογλου αναφέρθηκε αρχικά στον καιρό που επικρατεί στο Ηράκλειο: «Δεν είμαστε συνηθισμένοι να βλέπουμε

τα χιόνια σχεδόν μέσα στην πόλη. Έχει πάρα πολύ κρύο και ελπίζω να μην βρέχει το βράδυ».

Αναφορικά με τη φιλοξενία των Κρητικών στην Εθνική, είπε: «Οι Κρητικοί είναι παντός καιρού, όπως τα Σούπερ Πούμα. Ελπίζω αυτό να φανεί και το βράδυ. Θέλουμε να επαναλάβουμε το πρόσωπο που είχε το Παγκρήτιο στα προηγούμενα ματς, τα οποία όλα ήταν νικηφόρα. Αν βελτιωθεί ο καιρός, θα έχουμε αρκετό κόσμο στο Στάδιο. Έχουμε κάνει καλή προσπάθεια σε σχολεία, ακαδημίες και ελπίζουμε να έχουμε την ανταπόκριση που περιμένουμε».

Σχετικά με το αν το Παγκρήτιο μπορεί να γίνει μόνιμη έδρα της Εθνικής μας ομάδας, ο Τζώρτζογλου, τόνισε: «Εμείς το θέλουμε, όμως αυτό χρειάζεται να το δουν οι άνθρωποι της ΕΠΟ. Θα μπορούσαν να ακούσουν τους ποδοσφαιριστές. Το γεγονός ότι το φιλικό θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο γίνεται με βάση την επιθυμία των ποδοσφαιριστών. Αυτό είναι κάτι που δήλωσε ο κ. Σάντος. Οι Κρητικοί δείχνουν την αγάπη τους στην Εθνική, η οποία είναι η μόνη που δίνει χαρά σε όλους».

Ενώ για τον «Γαλανόλευκο Φάρο», είπε: «Και σήμερα το βράδυ θα είναι μαζί μας. Με αρκετό κόσμο από τα Χανιά και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε την αγάπη μας σε αυτά τα παιδιά που δίνουν μας δίνουν συνεχώς χαρές».

Τέλος, αναφορικά με το μέλλον του Φερνάντο Σάντος, είπε: «Δεν είχα ιδιαίτερη κουβέντα με τον κ. Πιλάβιο. Ανταλλάξαμε μία απλή χειραψία και τον καλωσορίσαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα