Τζώνης: «Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας»

Ο αʼ αντιπρόεδρος του ΠΑΟ Ρουφ, Στέλιος Τζώνης, φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, αλλά και στην εμπλοκή του με τα διοικητικά δρώμενα.

Ο επιχειρηματίας από το Ρουφ υπογράμμισε ότι «η ευθύνη μας έρχεται από την ιστορία μας», τόνισε ότι το έργο που έχει αναλάβει η διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας είναι δύσκολο, αλλά συνάμα συναρπαστικό και κατέληξε λέγοντας: «είμαι σίγουρος

ότι θα τα καταφέρουμε ακόμα και μέσα στις δύσκολες στιγμές που περνάμε, γιατί πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και στην αξία του ανθρώπινου δυναμικού του Ρουφ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Στέλιου Τζώνη:

«Είναι για εμένα πρωτόγνωρη εμπειρία η ενεργή ενασχόληση σε Διοικητικό επίπεδο με μια Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία. Όταν μάλιστα πρόκειται για την αγαπημένη μας ομάδα τον ΠΑΟ Ρουφ τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σοβαρά. Βλέπετε η ευθύνη μας έρχεται από την ιστορία μας.

Το έργο που αναλάβαμε εγώ και οι υπόλοιποι φίλοι που συμμετέχουμε στα πράγματα της ομάδας είτε σε Διοικητικό είτε σε Αθλητικό πόστο είναι δύσκολο αλλά και συναρπαστικό.

Πίστευα πάντα και πιστεύω στην έννοια της ομάδας και της σκληρής δουλειάς χωρίς φανφάρες. Είναι η φιλοσοφία που έχω περάσει και στην επιχείρησή μου, αλλά και με χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο.

Ο ΠΑΟ Ρουφ έχει στόχους αθλητικούς αλλά και κοινωνικούς. Δεν μας ενδιαφέρει μόνο να κερδίζουμε αλλά και το πώς θα κατακτήσουμε τους στόχους μας. Θέλουμε την ομάδα μας να είναι μια παρέα να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και όπως λέει ο σημαντικός άνθρωπος και προπονητής μας ανεξαρτήτως αποτελέσματος να βγαίνουμε από το γήπεδο με το κεφάλι ψηλά. Έτσι και στη κοινωνία θέλουμε να πορευόμαστε με το κεφάλι ψηλά ως Ρουφ αλλά και ως άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Είναι σημαντική για εμάς η αθλητική και όχι μόνο διαπαιδαγώγηση των παιδιών στις Ακαδημίες του Ρουφ. Μιλώντας ως παράγοντας της ομάδας αλλά και ως πατέρας αθλητή, καλώ τους γονείς να στείλουν τα παιδιά τους στις Ακαδημίες του Ρουφ αλλά και οι ίδιοι να συνδράμουν την συλλογική προσπάθεια που κάνουμε.

Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε ακόμα και μέσα στις δύσκολες στιγμές που περνάμε, γιατί πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και στην αξία του ανθρώπινου δυναμικού του Ρουφ».

Keywords
Τυχαία Θέματα