Τζόκοβιτς: «Δεν νιώθω ανίκητος»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει ένα σερί 64-3 εφέτος στις νίκες, πήρε όποιον τίτλο ήθελε στο πέρασμά του, αλλά δεν νιώθει και... superman!

Από την Βασιλεία όπου βρίσκεται για το Swiss Indoor Basel ο Σέρβος που έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του βλέπει χαλαρά το sweep που έκανε ως τώρα: «Ήταν πραγματικά απίστευτο να μην χάσω ούτε ένα ματς, ως το Ρολάν Γκαρός. Είμαι πολύ υπερήφανος γι'αυτά τα επιτεύγματα όμως ξέρω πόσο είχα δουλέψει τα προηγούμενα χρόνια και πάντα πίστευα ότι μπορώ να το κάνω. Ήξερα ότι μπορώ να κερδίσω τους καλύτερους, ότι

είχα την ποιότητα να τους αντιμετωπίσω και να κατακτήσω Grand Slam».

O Σέρβος τόνισε πω «δεν νιώθω ανίκητος και δεν πιστεύω ότι είναι κανένας. Είναι απλά θέμα της κατάλληλης στιγμής, της αυτοπεποίθησης που έχεις κτίσει κερδίζοντας αγώνες. Όταν παίζεις με εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, η μπάλα σου φαίνεται σαν πεπόνι. Νιώθεις τόσο ωραία μέσα στο κορτ που εμπιστεύεσαι κάθε μπαλιά».

Η απουσία του από τα ασιατικά όπεν του έδωσε την ευκαιρία να ξεκουραστεί αλλά όπως είπε «ξέρω ότι θα χρειαστώ κι άλλο χρόνο και δεν περιμένω να είμαι 100% έτοιμος σε αυτό το τουρνουά. Θα προσπαθήσω να κτίσω και πάλι την αυτοπεποιθησή μου».

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη πιθανή αναμέτρησή του με τον Ρότζερ Φέντερερ στον τελικό σχολίασε τις προηγούμενες αναμετρήσεις τους: «Παίξαμε απίστευτα παιχνίδια στο Γαλλικό Όπεν και στη Νέα Υόρκη. Αυτά τα παιχνίδια κρίθηκαν σε μικρές λεπτομέρειες και σε λίγους πόντους. Θα μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι στο US Open και ίσως εγώ θα μπορούσα να κερδίσω τον ημιτελικό μας στο Roland Garros. Όταν αντιμετωπίζω τον Ρότζερ ή τον Ράφα, πρέπει να παίξω το καλύτερό μου τένις. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να τους κερδίσω».

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα