Τζογάρουν με το μέλλον της

Την ώρα που όλοι προσμένουν μια ξεκάθαρη και καθοριστική λύση για το μέλλον της ΑΕΚ, μαίνονται τα παιχνίδια εξουσίας στο παρασκήνιο.

Ξάφνου εμφανίστηκαν δύο κροίσοι για το μέλλον της ΑΕΚ, χωρίς κανείς να είναι πραγματικά παρών. Και ο μόνος που θα μπορούσε να δώσει λύση στο ζήτημα μια και έξω, παρακολουθεί άβουλος τις εξελίξεις και περιμένει να μάθει

από τους άλλους τι θα συμβεί με το «μαγαζί» του…

Δυστυχώς για την ΑΕΚ, ακόμα και σε αυτή τη κομβική στιγμή της ιστορίας της, φαίνεται πως υπερισχύουν της ανάγκης για ξεκάθαρη λύση, τα προσωπικά συμφέροντα και οι φιλοδοξίες. Με αποτέλεσμα, τις τελευταίες ώρες να ζήσουμε τραγελαφικά γεγονότα, αφού:

Το πρωί εμφανίστηκε πως το γκρουπ των παλιών παραγόντων στηρίζεται οικονομικά από επιχειρηματία μεγάλου βεληνεκούς. Φέρεται πως διαπραγματεύονταν με την Morgan Stanley για την εξόφληση του ομολογιακού δανείου, ώστε μέσα από εκεί να μπουν στην ΠΑΕ. Πληροφορία που διαψεύστηκε από τη πλευρά της τράπεζας, ενώ είναι σαφές πως απλά έχουν προσεγγιστεί μεγάλοι παλαίμαχοι της ομάδας.Η…ρελάνς του Αδαμίδη ήρθε λίγες ώρες μετά, με την διαρροή της είδησης για συμφωνία με Ελληνα επιχειρηματία. Που φέρεται πως ενδιαφέρεται να μπει στην ΑΕΚ για το γήπεδο, που διατίθεται να καλύψει άμεσα τις ανάγκες και για τον οποίο ενημέρωσε τον Νοτιά που έδειξε θετικός. Βέβαια, το βράδυ μιλώντας σε οπαδούς, ο Νοτιάς είπε πως πρόκειται για ξένο επιχειρηματικό όμιλο που θα εκπροσωπηθεί μέσω Ελληνα εκπροσώπου. Ισως μάλιστα να πρόκειται και για τους Τούρκους των προηγούμενων ημερών

Ποια είναι η πραγματικότητα; Ο Αδαμίδης πίεσε και κατάφερε να εξασφαλίσει απλά κάποιο αρχικό χαρτί ενδιαφέροντος, το έγγραφο προθέσεων όπως ονομάζεται. Κάτι που ουσιαστικά σημαίνει, πως ο υποψήφιος χρηματοδότης ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ, αλλά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Τίποτα δεσμευτικό, αλλά απλά μια παράταση ζωής ώστε να φτάσει ως την τακτική Γ.Σ. και εκεί να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Πως θα αντιδράσουν οι «παλιοί»; Φέρεται πως έψαχναν χθες τον Νοτιά όλη τη μέρα, αλλά δεν τον βρήκαν. Και αφού διακρίνουν συμπαιγνία εις βάρος τους, ώστε να τους αποτρέψει από την είσοδο στην ΠΑΕ, αποφάσισαν να κάνουν ένα βήμα πίσω. Δηλαδή, να μην καταθέσουν πρόταση στην Γ.Σ., αλλά να αφήσουν πεδίο στον Αδαμίδη ώστε να αναγκαστεί να ανοίξει τα χαρτιά του.

Και ποια είναι η νέα κατάσταση που θα προκύψει; Υπηρεσιακή διοίκηση μέχρι την τακτική Γ.Σ. στα τέλη του χρόνου. Ο Αδαμίδης είναι πιθανό να μην είναι μέσα στο νέο Δ.Σ. που θα οριστεί, αλλά θα έχει τον έλεγχο του καθώς θα απαρτίζεται από άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης του.

Keywords
Τυχαία Θέματα