Τζέραρντ: «Φοβήθηκα για την καριέρα μου»

Η επιστροφή του Στίβεν Τζέραρντ στα γήπεδα δεν χαροποίησε μόνο τους οπαδούς της Λίβερπουλ, αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που πέρασε δύσκολες στιγμές.

Ο σούπερ σταρ της ομάδας του μεγάλου λιμανιού παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι φοβήθηκε πως ο τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε θα τον ανάγκαζε να βάλει τέλος στην καριέρα του, ενώ χαρακτήρισε το εξάμηνο αποχής του από τη δράση ως τη δυσκολότερη περίοδο στη ζωή του.

«Είναι φυσιολογικό να έχεις αμφιβολίες.

Διάφορα περνούν από το μυαλό σου στις δύσκολες στιγμές. Οταν τραυματίστηκα, ήξερα ότι τα πράγματα ήταν σοβαρά και βίωσα μια κατάσταση πρωτόγνωρη για μένα. Δεν έχω αισθανθεί ξανά τόσο άσχημα στα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο. Πριν κάνω την επέμβαση στην κήλη, έπαιζα με ενέσεις. Δεν ήμουν όμως ο παίκτης που είχε συνηθίσει να βλέπει ο κόσμος. Ηξερα ότι δεν πήγαινα καλά. Εχανα προπονήσεις και απλώς έκανα ένεση για να αγωνιστώ. Αυτό όμως δεν μπορούσε να γίνεται συνέχεια. Η περίοδος που ακολούθησε ήταν η πιο δύσκολη της ζωής μου και ομολογώ ότι φοβήθηκα για την καριέρα μου», δήλωσε ο αρχηγός της Λίβερπουλ, μιλώντας στο επίσημο περιοδικό της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα