Τζένιφερ Νικόλ Λι: Η συννεφιά της χάλασε την ηλιοθεραπεία! (photos+video)

Έξαλλη η γυμνάστρια με τον άστατο καιρό του Λος Άντζελες που δεν της επέτρεψε να απολαύσει τον ήλιο στο καλλίγραμμο κορμί της…

Η πιο διάσημη γυμνάστρια του Χόλυγουντ, Τζένιφερ Νικόλ Λι, έβγαλε για μια ακόμη φορά το καλογυμνασμένο σώμα της σε… κοινή θέα προς μεγάλη ευχαρίστηση των παπαράτσι φυσικά.

Δεν κατάφερε ωστόσο να ολοκληρώσει το συνηθισμένο της «σόου» καθώς τα σύννεφα και το ελαφρώς κρύο αεράκι την ανάγκασαν να φορέσει το μπουρνούζι της.

Η 36χρονη γκουρού του fitness τρελαίνεται για

δημοσιότητα κυρίως επειδή… την απέκτησε αρκετά μεγάλη. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν μια συνηθισμένη μητέρα που είχε μάλιστα αρκετά επιπλέον κιλά. Ένα πρωί αποφάσισε να αδυνατίσει, άρχισε την εντατική γυμναστική και τη δίαιτα, έχασε 80 κιλά και έγινε το είδωλο όλων των διασήμων γυναικών (κι όχι μόνο) που νιώθουν ότι τους χρειάζεται αδυνάτισμα.

Η Τζένιφερ έχει φυσικά θησαυρίσει από τα DVDs, τις συνεντεύξεις και τις φωτογραφήσεις που κάνει για να δείξει το υπέροχο νέο κορμί της στον κόσμο.

Το πολυτελές life style της, της επιτρέπει πλέον να ζει στο Μαϊάμι και να «πετάγεται» συχνά πυκνά στο Λος Αντζελες για δουλειές και ψώνια…

Δείτε το βίντεο με μια από τις πρώτες σέξι φωτογράφησεις της Τζένιφερ Νικόλ Λι:

Keywords
Τυχαία Θέματα