Τζανής: «Χωρίς άγχος και πίεση ο Πλατανιάς»

Ο αμυντικός του Πλατανιά, Μηνάς Τζανής μίλησε για την προσπάθεια που ακολουθεί στα play off.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio» μίλησε ο Μηνάς Τζανής και προειδοποίησε τους αντιπάλους του Πλατανιά ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν χωρίς άγχος και με στόχο να τερματίσουν 1οι στα μπαράζ ανόδου.

«Όποιος έλεγε πέρυσι ότι πάμε για Super League δεν θα τον πιστεύαμε. Τώρα το λέμε και το πιστεύουμε.

Η ομάδα μας έχει δυνατότητες», είπε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής της ομάδας των Χανίων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζάνη:

Για την φετινή πορεία του Πλατανιά στο πρωτάθλημα: «Κάναμε έναν πρώτο γύρο όνειρο. Πραγματικά μία πολύ καλή πορεία που κάποιοι δεν την περίμεναν. Νιώθουμε ήδη άκρως επιτυχημένοι. Στον δεύτερο γύρο νομίζω ότι είμαστε αδικημένοι από την βαθμολογική μας συγκομιδή. Κάναμε μία κοιλιά, όμως είχαμε και ατυχία. Δεν βάζαμε εύκολα γκολ αν και κάναμε ευκαιρίες. Σίγουρα θα θέλαμε περισσότερους βαθμούς. Είχαμε και άτυχα αποτελέσματα εντός έδρας».

Για το πρωτάθλημα της Football League και την άνοδο: «Θεωρώ ότι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας είναι η Βέροια. Πολύ καλή ομάδα είναι και ο Πανθρακικός. Εμείς δεν ξέρουμε αν θα ανέβουμε τελικά. Δεν έχουμε άγχος και πίεση. Μακάρι να τα καταφέρουμε, πάμε για το καλύτερο. Όποιος μας έλεγε πέρυσι ότι πάμε για Σούπερ Λιγκ δεν θα τον πιστεύαμε. Τώρα το λέμε και το πιστεύουμε. Η ομάδα μας έχει δυνατότητες».

Για τα μπαράζ ανόδου: «Θα είναι ένα μίνι πρωτάθλημα. Ελπίζω να είναι καθαρό και ας ανέβει ο καλύτερος. Εύχομαι να είμαστε εμείς. Θα αγωνιστούν δυνατές και ιστορικές ομάδες».

Για τον Πλατανιά: «Η ομάδα μας έχει υγεία. Η διοίκησή μας είναι συνεπής. Είμαστε μία οικογένεια. Το όνειρό μας ας γίνει πραγματικότητα. Κοιτάμε το καλύτερο. Γίνεται συνολική δουλειά. Χαίρομαι που όλες οι κρητικές ομάδες, μας έχουν ως παράδειγμα προς μίμηση. Αυτό μας κάνει υπερήφανους».

Για τον κόσμο και το γήπεδο: «Μας έχει αγκαλιάσει ο κόσμος. Τους ευχαριστούμε. Στα μπαράζ τους θέλουμε δίπλα μας. Ο Πλατανιάς έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστεί. Αν βγούμε κατηγορία δεν ξέρω σε ποιο γήπεδο θα παίζουμε. Ας βγούμε και βλέπουμε».

Για το να θα μείνει στην ομάδα και του χρόνου: «Το καλοκαίρι μένω ελεύθερος και δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει. Τώρα με απασχολεί να ανέβουμε. Περνάω καλά στον Πλατανιά και είμαι ευχαριστημένος. Είναι νωρίς ακόμα να πούμε κάτι».

Keywords
Τυχαία Θέματα