Τζαναβάρας: «Ήμασταν αλλού…»

Πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του είχε ο τεχνικός του Βύζαντα με την εμφάνιση στα Ψαχνά.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (3-0) από τον Ηρακλή Ψαχνών ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε: «Δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Ήρθαμε με σκοπό να διεκδικήσουμε ένα βαθμό, αλλά η ομάδα μου έκανε σήμερα - ιδιαίτερα στην άμυνα – τραγικά λάθη που δεν τα κάνουν ούτε ερασιτέχνες παίκτες. Έτσι δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τίποτε.

Φαίνεται

πως το μυαλό μας ήταν κάπου αλλού σήμερα, δεν ξέρω. Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο. Να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι, έχουμε μπροστά μας δύο εντός έδρας παιχνίδια, με τις Σέρρες και την Παναχαϊκή που είναι δύο πολύ καλές ομάδες. Ίσως χρειαστεί να πάρουμε ακόμη έναν πόντο για να μείνουμε στην κατηγορία.

Το μόνο θετικό της ημέρας είναι πως οι ανταγωνιστές μας, ο Φωκικός και ο Αγροτικός Αστέρας ηττήθηκαν στις έδρες τους και έμεινε αυτή η διαφορά των τριών πόντων που έχουμε. Στα τελευταία παιχνίδια θα πρέπει να διεκδικήσουμε έναν, δύο βαθμούς για να μείνουμε στην κατηγορία. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή Ψαχνών, ήταν ανώτερος και κέρδισε δίκαια».

Για το αν είναι εφικτή η παραμονή με εμφανίσεις όπως αυτή της Τετάρτης, ανέφερε: «Έχουμε δείξει αυτό το πρόσωπο σε δύο, τρία παιχνίδια. Στην έδρα μας είμαστε διαφορετικοί, πιο μαχητικοί και παρουσιαζόμαστε διαφορετικά. Με τέτοια απόδοση και με αυτές τις ομάδες που θα παίξουμε δεν θα είναι εύκολο.

Πιστεύω, όμως, πως θα είμαστε βελτιωμένοι την Κυριακή με τον Πανσερραϊκό και θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε καλύτερο. Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα αυτή τη σεζόν. Δεν μου αρέσει ούτε να κλαίγομαι, ούτε να γκρινιάζω. Προσπαθούμε με αυτά τα παιδιά που έχουμε να σώσουμε την κατάσταση. Το διπλό στον Αγροτικό Αστέρα μας κρατά ζωντανούς ακόμη και όπως είπα ελπίζω να πάρουμε έναν βαθμό και να σώσουμε την κατάσταση γιατί αυτή η χρονιά είναι απίστευτη για όλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα