Τζαναβάρας: «Χάσαμε από δικά μας λάθη»

Στα λάθη που έγιναν και στοίχισαν στον Αστέρα Μαγούλας την ήττα από τη Ζάκυνθο στάθηκε με δηλώσεις του στο Onsports ο Παναγιώτης Τζαναβάρας.

Ο τεχνικός του Αστέρα Μαγούλας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τα σημάδια βελτίωσης της ομάδας του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας στο Onsports:

«Είχαμε αρκετά καλή εικόνα, όμως δείξαμε και κάποιες αδυναμίες, πάνω στις οποίες θα δουλέψουμε. Είμαι ευχαριστημένος, γιατί

η ομάδα παρουσιάστηκε βελτιωμένη. Από προσωπικά λάθη δεχθήκαμε το πρώτο και το δεύτερο γκολ. Ισοφαρίσαμε σε 1-1, δεχθήκαμε το δεύτερο τέρμα και στο διάστημα από το 20- 85’ κάναμε κάποια λάθη. Είχαμε την κυκλοφορία και την υπεροχή σχεδόν σε όλο το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε πολύ, αλλά δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε. Είχαμε και τις απουσίες, ενώ προέκυψε πρόβλημα και με τον Έβερετ, ο οποίος αισθάνθηκε σφίξιμο στο πόδι και δεν ξεκίνησε το ματς για προληπτικούς λόγους».

Εκτός από τον Έβερετ, πρόβλημα τραυματισμού έχει και ο Λαζούρας, η κατάσταση του οποίων θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη (20/03).
Από το προσεχές ματς με αντίπαλο τον ΑΟ Γλυφάδας θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Σωτήρης Κονέ.

Σήμερα (19/03) η ομάδα έχει ρεπό και επιστρέφει στις προπονήσει την Τρίτη (20/03) στις 16.30 στο γήπεδο της Μαγούλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα