Τσουκαλάς: «Έρχομαι σε ιστορική ομάδα»

Για τον δανεισμό του από την ΑΕΚ στον Απόλλωνα Σμύρνης και την επιστροφή του στο σύλλογο μίλησε ο Σωκράτης Τσουκαλάς, που τόνισε ότι αυτή ομάδα δεν αξίζει να αγωνίζεται στην football league 2.

Αναλυτικά οι πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση του δανεισμού του από την ΑΕΚ στον Απόλλωνα Σμύρνης:

«Έρχομαι σε μία ιστορική ομάδα, στην οποία μάλιστα

άρχισα το ποδόσφαιρο. Ο Απόλλων Σμύρνης δεν αξίζει να αγωνίζεται στη Football League 2. Έχει αρκετό κόσμο που πηγαίνει συνέχεια στο γήπεδο. Ελπίζω να τον βοηθήσω να ανέβει στη Football League, που είναι άλλωστε και ο κύριος στόχος του».

Παράλληλα, μετά την ανακοίνωση της ΑΕΚ, ακολούθησε και αυτή του Απόλλωνα Σμύρνης. Το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει το δανεισμό από την ΑΕΚ για 6 μήνες (έως τις 30/6) του ποδοσφαιριστή Σωκράτη Τσουκαλά. Γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου του 1992 στην Αθήνα, έχει ύψος 1,81 μ. και αγωνίζεται στη θέση τόσο του δεξιού μπακ όσο και του αριστερού. Ο Σωκράτης Τσουκαλάς άρχισε την ποδοσφαιρική του πορεία το 2001 από τα παιδικά τμήματα του Απόλλωνα, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ατρόμητο, τον Ολυμπιακό Λιοσίων, τον Α.Ο. Περιστερίου, την Παλέρμο και την ΑΕΚ, με την οποία μάλιστα συμμετείχε στο πρόσφατο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Στουρμ Γκρατς».

Keywords
Τυχαία Θέματα