Τσιτσαρίτο: «Είχα σκεφτεί να σταματήσω»

Στην αποκάλυψη ότι πριν από τρία χρόνια σκεφτόταν πολύ σοβαρά να σταματήσει πρόωρα το ποδόσφαιρο, προέβη ο Χαβιέ Ερνάντεζ, γνωστότερος και ως «Τσιτσαρίτο».

Ο 23χρονος Μεξικανός επιθετικός αγωνιζόταν τότε στην Τσίβας Γουαδαλαχάρα και δεν έπαιρνε καθόλου ευκαιρίες. Η κατάσταση αυτή τον έκανε να σκέφτεται πολύ σοβαρά να ασχοληθεί με κάτι άλλο, εκτός ποδοσφαίρου και αυτοί που του άλλαξαν γνώμη ήταν οι γονείς του και τα συγγενικά του πρόσωπα.

«Πριν από τρία περίπου χρόνια, είχα πολλές απορίες και σκεφτόμουν αν τελικά αυτό ήταν το μονοπάτι που ο Θεός ήθελε να ακολουθήσω.

Δεν έπαιζα πολύ, βρισκόμουν συνεχώς στη δεύτερη ομάδα και ένιωθα πολλή απογοήτευση βλέποντας συμπαίκτες μου να με ξεπερνούν και να παίρνουν ευκαιρίες. Ηθελα να σταματήσω. Μίλησα πολύ με τους γονείς μου, την αδελφή μου, την κοπέλα μου. Και με έπεισαν ότι η μοίρα μου ήταν συνδεδεμένη με το ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος και νιώθω πολύ ευτυχισμένος που τελικά αποφάσισα να συνεχίσω. Από αυτή την εμπειρία διδάχθηκα πολλά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσιτσαρίτο, ο οποίος εντάχθηκε πέρσι στο δυναμικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έβγαλε μάτια στην πρώτη του κιόλας σεζόν, σημειώνοντας 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

{textlink02}

 

Keywords
Τυχαία Θέματα