«Τσεκάρει» παίκτες στο εξωτερικό ο Σάντος

Ταξίδια στο εξωτερικό για να δει παίκτες που αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενόψει του Euro 2012 θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα ο Φερνάντο Σάντος.

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο (23/03), όταν ο Πορτογάλος τεχνικός βρεθεί στο Μονακό, μαζί με τον τιμ μάνατζερ της Εθνικής, Τάκη Φύσσα, για να παρακολουθήσει απο κοντά το παιχνίδι της Μονακό με τη Σατορού για τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

Το

βλέμμα του θα είναι στραμμένο στον Γιώργο Τζαβέλλα και τον Αλέξανδρο Τζιόλη, καθώς θέλει να «τσεκάρει» την κατάσταση που βρίσκονται.

Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 20 Μαϊου, ο Σάντος θα κάνει άλλα 2-3 ταξίδια για να δει και άλλους παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Αυτοί δεν θα είναι ποδοσφαιριστές που έχουν μόνιμη θέση στην Εθνική, όπως ο Σαμαράς, αλλά θα είναι τύπου Πέτσου και Χιώτη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα πάρει μαζί τους 25 παίκτες και η τελική 23άδα θα ανακοινωθεί στις 29 Μαϊου, μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου φιλικού επί αυστριακού εδάφους, δηλαδή ανάμεσα στα ματς με Σλοβενία και Αρμενία.

Keywords
Τυχαία Θέματα