«Τσέκαρε» ταλέντα ο «Αναστό» με Πατούχα

Ταλέντα από την Κρήτη, την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και από τις ομάδες Νέων του ΟΦΗ κάτω των 20 και κάτω των 17 ετών, «τσέκαρε» ο Νίκος Αναστόπουλος στο φιλικό της Τετάρτης (16/05) με τον Πατούχα Βιάννου (ομάδα του Περιφερειακού πρωταθλήματος) στο «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο».

Από τους επαγγελματίες (σχεδόν όλοι απολαμβάνουν από το περασμένο Σάββατο, 12/05, τις καλοκαιρινές τους

διακοπές) χρόνο συμμετοχής πήρε μόνο ο Λάζαρος Χαριτωνίδης, καθώς ο «Αλενατόρε» ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα υπό δοκιμή παίκτες από την υπόλοιπη Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και τον 21χρονο επιθετικό του Διαγόρα Ρόδου, Στέλιο Χατζηπέτρου (ομάδα όπου προέρχεται και ο Στέργιος Χατζηκοσμάς), ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία.

Αυτοί πάντως που έκλεψαν τις εντυπώσεις στην αναμέτρηση διάρκειας μίας ώρας (30 λεπτά το κάθε ημίχρονο), ήταν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ από τις ομάδες Κ20 και Κ17, που έδειξαν ότι με την κατάλληλη δουλειά και προσοχή, κάποιοι εξ' αυτών έχουν τη δυνατότητα να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα από τη νέα περίοδο.

Για την ιστορία, ο Πατούχας επικράτησε 2-0, ενώ για τους Βιαννίτες που έδειξαν έτοιμοι ενόψει του κυριακάτικου (20/05) τελικού παραμονής στον Ζαρό, σκόραραν οι Λουλάκης και Άγ. Καστελλιανάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα