Τσακίρης: «Να αφήσουμε πίσω μας τις ήττες»

Τέλος στο αρνητικό σερί, των τριών ηττών, θέλει να βάλει αύριο (18/03) κόντρα στον Ηρακλή ο Διαγόρας.

Οι Ροδίτες δεν θέλουν να χάσουν νέο έδαφος στην κατάταξη και με «όπλο» την άμυνα, αλλά και τη συγκέντρωση, αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να φθάσουν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου. Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, ο Γιάννης Τσακίρης ζήτησε τη στήριξη των φιλάθλων, επισημαίνοντας όμως πως θα πρέπει να έχουν κόσμια συμπεριφορά,

ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής έχει αποκτήσει σταθερότητα, έχει βρει ρυθμό και προσπαθεί να παραμείνει στην κατηγορία. Εμείς προερχόμαστε από τρεις ήττες, αλλά πρέπει να τις αφήσουμε πίσω μας και να κοιτάξουμε μόνο το ματς με τον Ηρακλή».

Για το «κλειδί» της νίκης: «Θα πρέπει να προσέξουμε πολύ την άμυνά μας, γιατί συνήθως όταν πάμε σε υψηλό σκορ χάνουμε τα παιχνίδια. Να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, να ξεχάσουμε τις τελευταίες αγωνιστικές και να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί έως το τέλος του πρωταθλήματος».

Για τους φιλάθλους του Διαγόρα: «Ο κόσμος μάς δίνει δύναμη και ώθηση και δεν θα είχαμε φτάσει τόσο μακριά εάν δεν τον είχαμε στο πλευρό μας. Ο Διαγόρας όμως είναι ένα σωματείο που καλλιεργεί τον αθλητισμό και το φίλαθλο πνεύμα. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι φίλοι της ομάδας. Τα παιχνίδια στο γήπεδό μας πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε σαν γιορτή και όλοι πρέπει να φεύγουν ευχαριστημένοι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα