«Τρίποντο» για τους Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον

05:22 3/6/2012 - Πηγή: OnSports

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, οι Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον κατέβαλαν τους Σικάγο Φάιρ με 2-0 στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας στο MLS.

Οι «φωτιές» κρατούσαν το «μηδέν», χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία. Γενικά το ματς ήταν αρκετά κακό στο πρώτο ημίχρονο και στο ξεκίνημα του δεύτερου, αλλά η είσοδος του Κάιλιν Ρόου στο 65ο λεπτό διαφοροποίησε τη μορφή της αναμέτρησης.

Ο ίδιος ο 20άχρονος μέσος άνοιξε το σκορ με το δεύτερό του φετινό

γκολ στο 69ο λεπτό, αφού πρώτα ο Μπένι Φεϊλχάμπερ διέσπασε με ασίστ την αντίπαλη άμυνα. Ο τελευταίος βρέθηκε στη θέση του σκόρερ τέσσερα λεπτά αργότερα σε αντίστοιχη φάση και διαμόρφωσε το 2-0.

Αυτά τα γκολ αποδείχθηκαν αρκετά, ώστε η «επανάσταση» να ανέλθει στους 16 βαθμούς σε ισάριθμα ματς. Αντίθετα οι Φάιρ έμειναν στους 18 βαθμούς συμπληρώνοντας επίσης ισάριθμα παιχνίδια.

Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον: Ρέις, Σοάρες, Μακ Κάρθι, Τίερνεϊ, Άλστον, Τζόζεφ, Φεϊλχέιμπερ, Ενγκούιεν, Καρντένας (65’ Ρόου), Σεν, Μόρα (77’ Μπρετσνάιντερ).
Σικάγο Φάιρ: Τζόνσον, Μπέρι, Ανιμπάμπα, Σεγκάρες, Γκάργκαν, Πάρντο, Γρκατσίνι, Πάουζ (74’ Ρομπάγιο), Νιάρκο, Μπαρούς (77’ Πούπο), Οντούρο (69’ Ρολφ).

Keywords
Τυχαία Θέματα