Τρία εκατομμύρια αποζημίωση στον Καπέλο!

22:22 9/2/2012 - Πηγή: OnSports

Τι και αν παραιτήθηκε και δεν απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αγγλίας, ο Φάμπιο Καπέλο και οι συνεργάτες θα… φουσκώσουν τις τσέπες τους με ούτε λίγο, ούτε πολύ 3 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, στο συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας έναντι 7,2 εκατ. ευρώ που είχε υπογράψει ο Ιταλός τεχνικός με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του «Νησιού», υπάρχει ειδικός όρος αποζημίωσης ακόμα και στην περίπτωση που αποφασίσει ο ίδιος να πάρει το… καπελάκι του και να φύγει.

Βάσει της συγκεκριμένης συμφωνίας

μάλιστα ο Καπέλο έχει λαμβάνειν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του 1,8 εκατ. ευρώ, ενώ οι συνεργάτες του θα αποζημιωθούν με επιπλέον 1,2.

Συγκεκριμένα ο πρώην πλέον γενικός μάνατζερ των «τριών λιονταριών», Φράνκο Μπαλντίνι που είχε ήδη αποχωρήσει από το πόστο του για τη Ρόμα, ωστόσο θα επέστρεφε στο Euro 2012 δικαιούται 600.000 ευρώ, ενώ το υπόλοιπο ποσό θα μοιραστούν ο βοηθός του Καπέλο, Ιτάλο Γκαλμπιάτι, ο γυμναστής Μάσιμο Νέρι, αλλά και ο προπονητής τερματοφυλάκων Φράνκο Τανκρέντι.

Παράλληλα, ο Καπέλο ευχαρίστησε τους πρώην παίκτες του και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία μέσω μιας επιστολής, χωρίς ωστόσο να επεκταθεί στους λόγους της παραίτησης του.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες, τους συνεργάτες και την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τον επαγγελματισμό που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ιταλός και προσθέτει: «Μετά από τέσσερα χρόνια στην Αγγλία, θα ήθελα πω ένα ξεχωριστό αντίο σε όλους τους οπαδούς που στήριξαν την ομάδα και το έργο μου. Ελπίζω να πετύχουν όλους τους αθλητικούς τους στόχους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός ο οποίος επέστρεψε στη χώρα του την Πέμπτη (9/2).

Keywords
Τυχαία Θέματα