Τραυματισμοί στους Ρεντ Σοξ

03:12 4/4/2012 - Πηγή: OnSports

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του closer pitcher των Μπόστον Ρεντ Σοξ, Andrew Bailey, και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Οι Josh Beckett και Bailey εξετάστηκαν ιατρικά, το πρόβλημα του πρώτου pitcher ξεπεράστηκε, αλλά αναφορικά με τον closer οι εξελίξεις ήταν

δυσάρεστες για τις «κόκκινες κάλτσες». Ο δεξιόχειρας ενδέχεται να χάσει ακόμα και μήνες από τη νέα σεζόν λόγω τραυματισμού σε δάκτυλο του χεριού του.

Πέντε αγωνιστικές και έφεση

Τιμωρία πέντε αγωνιστικών δέχθηκε ο Ubaldo Jimenez των Κλίβελαντ Ίντιανς για την αδικαιολόγητη ρίψη του στον... Troy Tulowitzki. Ετοιμάζεται, πάντως, έφεση από τον πλευρά του pitcher.

Στο 15ήμερο ο Inge

Ο infielder των Ντιτρόιτ Τάιγκερς, Brandon Inge, θα αρχίσει το πρωτάθλημα από τον κατάλογο των τραυματιών. Ένας τραυματισμός του θα δώσει την ευκαιρία στον Danny Worth να πάρει συμμετοχές με τις «τίγρεις», τουλάχιστον μέχρι τις 15 Απριλίου.

Επανήλθε ο Marquis

Επανεντάχθηκε στην προετοιμασία των Μινεσότα Τουίνς ο δεξιόχειρας pitcher, Jason Marquis. Απουσίασε για δύο εβδομάδες λόγω σοβαρού τραυματισμού της 7χρονης κόρης του, η οποία ξεπερνά την εσωτερική αιμορραγία που προκλήθηκε από πτώση από το ποδήλατό της.

Στην δεύτερη ομάδα ο Cecil

Σε επίπεδο minor league θα συνεχίσει ο αριστερόχειρας pitcher των Τορόντο Μπλου Τζέις, Brett Cecil. Στην θέση του προωθήθηκε ο δεξιόχειρας, Roberto Coello.

Αρχίζει ο Pena

Τον Braydan Pena επέλεξαν για βασικό τους catcher οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς. Πάντως οι «βασιλικοί» θα χρησιμοποιούν συχνά τον Bruce Chen και οι αλλαγές των catchers θα επηρεάζονται άμεσα από τους pitchers που θα χρησιμοποιούνται.

Ημικρανίες ο Hamilton

Ο center fielder των Τέξας Ρέιντζερς, Josh Hamilton, υποφέρει από ημικρανίες. Γενικά ο δημοφιλής άσος των Τεξανών έχει τραυματιστεί ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια και οι πονοκέφαλοι του δεν θεωρούνται ιδιαίτερα σοβαροί. Επίσης, οι Craig Gentry, Alberto Gonzales και Brandon Snyder πήραν θέση στο βασικό ρόστερ των Ρέιντζερς ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα