Τουέντλ: «Είχα σιχαθεί τον εαυτό μου»

Η Βρετανίδα Μπεθ Τουέντλ είχε σιχαθεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την γυμναστική και είχε έρθει στην Κέρκυρα για να το ξεπεράσει.

Η μεγάλη ελπίδα των Βρετανών για μετάλλιο στους Αγώνες του Λονδίνου αποκάλυψε πέντε μήνες πριν τους Αγώνες στην χώρα της, πως μετά την αποτυχία της στο Πεκίνο πριν 4 χρόνια ήθελε να σταματήσει. Με τρεις παγκόσμιους τίτλους και έξι ευρωπαϊκούς η αποτυχία

της να πάρει ολυμπιακό μετάλλιο ήταν βαριά για την 27χρονη σήμερα γυμνάστρια.

Κι ακόμη πιο βαριά ήταν η αίσθηση της αποτυχίας όταν στο αεροπλάνο οι ολυμπιονίκες ταξίδευαν πρώτη κλάση και εκείνη στην τουριστική. «Ένα πλήθος αποθέωνε την ομάδα κατά την άφιξη και εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να κρυφτώ στο διαμέρισμά μου στο Λίβερπουλ. Την επόμενη μέρα πήγα στο πρακτορείο και ρώτησα ποια είναι η επόμενη πτήση για να φύγω από την χώρα, αλλά ακόμη και στον Κάβο της Κέρκυρας οι ντόπιοι με ρωτούσαν για τους Ολυμπιακούς. Ηταν απαίσια εμπειρία. Μισούσα τον εαυτό μου, τους Ολυμπιακούς και την γυμναστική».

Αυτό που την έκανε να επιστρέψει στις προπονήσεις αμέσως μετά, ήταν ένα πακέτο που είχε έρθει στο σπίτι της όσο έλειπε. «Βρήκα μέσα μια ροζ ταμπέλα αποσκευών των ολυμπιονικών και ένα μήνυμα από τον χρυσό ολυμπιονίκη του κανόε καγιάκ Τιμ Μπράμπαντς που έλεγε πως άξιζα ένα μετάλλιο ή τουλάχιστον αυτό το καρτελάκι» είπε η Τουέντλ που ετοιμάζεται για την ρεβάνς εντός έδρας πλέον.

Keywords
Τυχαία Θέματα