Τοτσέ: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Παναθηναϊκό… δαγκωτό «ψηφίζει» και για του χρόνου ο Χοσέ Τοτσέ, με τον Ισπανό επιθετικό να δηλώνει στο περιβάλλον του αποφασισμένος να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος την επόμενη σεζόν!

Τις καλοκαιρινές διακοπές του στην πατρίδα του -και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη- απολαμβάνει ο Χοσέ Βερδού Νικολάς Τοτσέ, δείχνοντας ωστόσο ότι ακόμα και αυτές τις ώρες ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα για εκείνον. Τόσο ώστε όχι μόνο να συζητάει με τους δικούς του

ανθρώπους στην Ισπανία για τα τεκταινόμενα στο «τριφύλλι», αλλά και να εκφράζει την θέληση να παραμείνει στην ομάδα, παρά τα μύρια προβλήματα που αντιμετωπίζει!

«Ξέρω ότι περάσαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά και είναι ξεκάθαρο ότι τα πράγματα παραμένουν πολύ δύσκολα. Όμως θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό και του χρόνου. Παίζω σε ένα μεγάλο κλαμπ, περνάμε καλά στην Ελλάδα κι εγώ και η γυναίκα και θέλω να συνεχίσω. Δεν έχω στο μυαλό μου προς το παρόν την επιστροφή στην Ισπανία», ανέφερε με νόημα ο Τοτσέ αναφορικά με τον Παναθηναϊκό.

Ο 29χρονος στράικερ «έκανε» 11 γκολ σε 22 εμφανίσεις με την πράσινη φανέλα στην Σούπερ Λίγκα. Απόδοση που, κρίνοντας από τα λεγόμενά του, φαίνεται ότι τον ικανοποιεί αλλά δεν τον… καλύπτει κιόλας! «Αισθάνομαι πως σε γενικές γραμμές η πρώτη χρονιά μου στον Παναθηναϊκό ήταν ικανοποιητική. Σίγουρα με πήγαν πίσω οι τραυματισμοί μου, όμως το φινάλε ήταν καλό. Και στόχος μου είναι να κάνω μια καλή προετοιμασία για να παρουσιαστώ πολύ καλύτερος στην επόμενη χρονιά», έλεγε στο περιβάλλον του.

Keywords
Τυχαία Θέματα