Τόρες: «Είναι δύσκολα στο Λονδίνο»

Μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, ο Φερνάντο Τόρες παραδέχθηκε ότι η προσαρμογή του στην Τσέλσι είναι μακροχρόνια και δύσκολη.

Ο 27χρονος επιθετικός πέτυχε μόλις ένα γκολ πέρυσι. Φέτος έχει δείξει καλύτερο πρόσωπο, αλλά σίγουρα παραμένει μακριά από τα συνηθισμένα του στάνταρ. Στους συμπατριώτες του ομολόγησε ότι έχει συναντήσει απρόσμενες δυσκολίες στο Λονδίνο, ενώ πρόσθεσε ότι θα ήθελε περισσότερους Ισπανούς στους «μπλε»:

«Δεν έχουν ομοιότητες. Η προσαρμογή μου στην μία ομάδα είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που αντιμετώπισα

στο παρελθόν. Η Τσέλσι είναι στο Λονδίνο, η οποία είναι μεγάλη πόλη. Εγώ είμαι από την Μαδρίτη, η οποία είναι επίσης ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, αλλά το Λονδίνο έχει πολλά περισσότερα θετικά και αρνητικά

Αντιμετωπίζω δυσκολίες, οι οποίες είναι μεγαλύτερες από αυτές που συνάντησα στο Λίβερπουλ. Εκεί υπήρχαν και περισσότεροι Ισπανοί. Εν τέλει, πρέπει να βρω το ρυθμό μου».

Τόνισε επίσης ότι δεν τον τρομάζουν τα χρήματα, τα οποία ξόδεψε η Τσέλσι, για να τον αποκτήσει:

«Αυτός είναι απλά ένας αριθμός. Εγώ γνωρίζω ότι ευκαιρίες, σαν αυτή της Τσέλσι, δεν μπορούν να απορριφθούν. Εγώ θέλω να βελτιωθώ και η Τσέλσι μου προσφέρει αυτήν την ευκαιρία».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα