Το στοίχημα του Βαλβέρδε

Τώρα που πλέον έχουν κοπάσει οι γκρίνιες για το έργο του Βαλβέρδε πλέον καλείται ο Ισπανός να φέρει εις πέρας το αγωνιστικό πλάνο που έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς.

Ο ίδιος δεν έκρυψε και στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ότι τον ενδιαφέρει η πορεία του Ολυμπιακού στο Europa League, καθώς μετά την κλήρωση

της προηγούμενης Παρασκευής οι Πειραιώτες αν παρουσιαστούν σοβαροί μπορούν να προκριθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Ισπανός δεν είναι χαζός και το βλέπει αυτό, αν και στην αρχή... γκρίνιαξε για την κλήρωση με τη Ρούμπιν, κυρίως επειδή οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν πολικές θερμοκρασίες στη Ρωσία, όπου θα παίξουν στην «καρδιά» του χειμώνα. Αλλά ξέρει και ο ίδιος ο Βάσκος ότι έχει μια πρώτης τάξεως ο Ολυμπιακός να πετύχει την ευρωπαϊκή υπέρβαση.

Γι' αυτό άλλωστε κι άφησε να διαφανεί στη συνέντευξη Τύπου ότι υπάρχουν σκέψεις για την αναζήτηση ενός χαφ. Και μόνο το... παράθυρο που άφησε ανοιχτό ο Βαλβέρδε ήταν αρκετό για να αρχίσουν τα μεταγραφικά σενάρια, που ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός έως τριών παικτών. Είναι σίγουρο ότι ο Ισπανός θα πιέσει τον Μαρινάκη να ρίξει λεφτά το χειμώνα, καθώς δίνεται η ευκαιρία στους «ερυθρόλευκους» να φτάσουν μακριά στο Europa League.

Τώρα βέβαια αν το αντίτιμο γι΄αυτήν την (πιθανή) πορεία θα είναι η απώλεια των εγχώριων σκήπτρων, είναι κάτι που θα το δείξει η... ιστορία. Όπως και το αν μπορεί ο Βαλβέρδε να κρατήσει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Αυτό, άλλωστε, είναι και το μεγάλο φετινό στοίχημα του Βάσκου...

Keywords
Τυχαία Θέματα