Το πέναλτι που άναψε φωτιές...

17:07 8/4/2012 - Πηγή: OnSports

Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ροναλντίνιο στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Βάσκο έδωσε τη νίκη στη Φλαμένγκο, ωστόσο οι σκηνές που ακολούθησαν πλήγωσαν περαιτέρω το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο.

Την ώρα που η Βραζιλία προετοιμάζεται για το Μουντιάλ σε καθεστώς συνεχούς αμφισβήτησης, τα περιστατικά βίας στη χώρα διαδέχονται το ένα το άλλο. Μετά τα διαδοχικά επεισόδια εκτός γηπέδων που έχουν στερήσει τη ζωή αρκετών νέων ανθρώπων τον τελευταίο μήνα, ήρθε άλλο ένα, αυτή τη φορα

εντός αγωνιστικού χώρου, να «πληγώσει» το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα Φλαμένγκο-Βάσκο, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ της πρώτης το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ροναλντίνιο δίνοντας στην ομάδα του τη νίκη με 2-1. Μετά το τελευταίο σφύριγμα, όμως, οι παίκτες της Βάσκο, ο προπονητής, αλλά και ο πρόεδρος, περικύκλωσαν τον διαιτητή διαμαρτυρόμενοι για την αστεία, όπως χαρακτήρισαν, απόφασή του και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας ώστε ο άρχοντας του αγώνα να φύγει από το γήπεδο.

«Μας λήστεψαν, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πρώτη φορά σε ματς με τη Φλαμένγκο. Είναι κάτι το σύνηθες», δήλωσε σε κατάσταση... αμόκ ο πρόεδρος της Βάσκο, Ρομπέρτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα