Το πανόραμα της Δ’ Εθνικής

Ενδιαφέρουσα ήταν η 3η αγωνιστική της Δ’ Εθνικής που σημαδεύτηκε από το εντυπωσιακό ντεμπούτο της Καβάλας και τα επεισόδια στη Φιλιππιάδα.

Στον 1ο όμιλο, η Καβάλα αποφάσισε να «κατέβει» τελικά στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και παρουσία 1.500 φίλων της στο γήπεδο Χαλκερού, επιβλήθηκε 6-1 των Ποντίων Ευμοίρου. Επίσης εντυπωσιακός ήταν ο Ορφέας Ξάνθης, που διέσυρε την ΑΕ Πιερέων με 9-0.

Στον 2ο όμιλο, ο Ηρακλής

δεν αγωνιζόταν και δεν έκλεψε τα… φώτα από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Ο Διγενής Λακκώματος πέτυχε την τρίτη του νίκη με 3-0 και είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο ο Εθνικός Σοχού είχε παράπονα από τη διαιτησία και εξέδωσε ανακοίνωση. Ο Καμπανιανός πέρασε νικηφόρα από το Νέο Αγιονέρι, επικρατώντας 4-1 του Εθνικού, ενώ ο Γιώργος Κυριακίδης υπέβαλλε την παραίτησή του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Στον 3ο όμιλο, τα Λευκάδια και τα Γρεβενά Αεράτα σημείωσαν την τρίτη τους νίκη και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο Κάστορας έδειξε πως είναι το… αφεντικό της πόλης, νικώντας 1-0 εκτός έδρας την Καστοριά.

Στον 4ο όμιλο, η Ελασσόνα απέδρασε με το «τρίποντο» από τον Πυργετό (1-0) και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής. Στην Καρδίτσα, ο ΑΟΚ πήρε τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με την Αναγέννηση με 2-1, σε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Στον 5ο όμιλο, η 3η αγωνιστική σημαδεύτηκε από τα επεισόδια που δημιούργησαν στη Φιλιππιάδα οι οπαδοί της ΑΕ Μεσολογγίου. Ο Εθνικός πήρε τη νίκη με 3-0, την πρώτη του εντός γηπέδου, όμως οι οπαδοί των φιλοξενούμενων έκαναν αισθητή την παρουσία τους.

Στον 6ο όμιλο, ο Παναιγιάλειος διατηρήθηκε στο ρετιρέ, καθώς νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο Λάππα, ενώ η Εράνη Φιλιατρών νίκησε με 2-1 στο μεσσηνιακό ντέρμπι τον Πάμισο.

Στον 7ο όμιλο, η ΑΕ Ερμιονίδας συνέχισε το εκπληκτικό της ξεκίνημα, επικρατώντας 2-0 της Θήβας, ενώ η Κόρινθος πέρασε νικηφόρα από τη Χαλκίδα με 1-0. Ο Παναργειακός ξέσπασε κόντρα στον νεανικό Ασπρόπυργο, καθώς τον διέλυσε με 7-0, ενώ ο Πόρος έμεινε στο 0-0 με την Ένωση, χάνοντας μετά το τέλος του αγώνα δύο παίκτες με κόκκινη, επειδή πηγαίνοντας στα αποδυτήρια διαπληκτίστηκαν!

Στον 8ο όμιλο, ο Αγιαξ Ταύρου έκανε το τρία στα τρία, περνώντας νικηφόρα από την Νέα Ιωνία με 2-0, ενώ το Αιγάλεω επιβλήθηκε 4-1 της ΑΕ Καρλοβάσου.

Στον 9ο όμιλο, ο Ατρόμητος Πειραιά προσγείωσε απότομα τον Εθνικό στη Δ’ Εθνική, καθώς τον νίκησε με 1-0, ενώ το Κερατσίνι επικράτησε 1-0 του Αχαρναϊκού στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Στον 10ο όμιλο, η Επισκοπή επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 2-1 του Ηρόδοτου, ενώ η Χερσόνησος κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» από την Ασή Γωνιά με 4-0, αν και για ένα ημίχρονο αγωνιζόταν με εννέα παίκτες. Η Ασή Γωνιά μάλιστα, εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τη διαιτησία.

Keywords
Τυχαία Θέματα