Το πανόραμα της Δ’ Εθνικής

Εντυπωσιακά σκορ και ανατροπές περιλάμβανε η 5η αγωνιστική, αν και ο Ηρακλής δεν κατέβηκε να αγωνιστεί, η Καβάλα γκέλαρε με τον ουραγό, ενώ τα Τρίκαλα είχαν ρεπό.

Στον 1ο όμιλο, τα περισσότερα παιχνίδια έληξαν ισόπαλα, όπως αυτό της Καβάλας με τους τελευταίους Αμπελόκηπους που έμεινε στο 0-0, ενώ αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για την ομάδα της Δράμας. Η Προσοτσάνη γνώρισε νέα

ήττα από τους Πόντιους Ευμοίρου με 2-1, στο πλέον κακό ξεκίνημά της τα τελευταία χρόνια.

Στον 2ο όμιλο, ο Διγενής Λακκώματος έδωσε κανονικά το παρών στο γήπεδο των Μουδανιών, όμως ο Ηρακλής δεν ήρθε ποτέ, με τους γηπεδούχους να πληρώνουν πάραυτα τη διαιτησία. Κατά τα άλλα, ο Οδυσσέας Κορδελιού επικράτησε 2-1 στα Κύμινα του Ολυμπιακού, όπως έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, όπως ο Εθνικός Σοχού και ο Κιλκισιακός.

Στον 3ο όμιλο, σημειώθηκαν πολλές ανατροπές, με την Αλεξάνδρεια να επικρατεί 5-3 της Καστοριάς με τέσσερα γκολ του Τσαλώνη, ενώ η Αστραπή Μεσοποταμιάς επιβλήθηκε 3-2 του Εθνικού Βατερού με τον 16χρονο Νίκο Κοκοβίδη να σημειώνει χατ-τρικ. Μόνος πρώτος στην βαθμολογία έμεινε ο Κάστορας, που επικράτησε 4-2 του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, αποτέλεσμα που προκάλεσε την παραίτηση του Σάκη Παγγούρα. Εξελίξεις έφερε και το 0-0 στο ντέρμπι Πυρσός-Αεράτα, καθώς παραιτήθηκε ο πρόεδρος των «πρασίνων».

Στον 4ο όμιλο, η Ελασσόνα συνέχισε την προέλασή της, σημειώνοντας την πέμπτη νίκη της στην Καρδίτσα επί Ταυρωπού με 3-1. Σε δύσκολη θέση έχει βρεθεί πλέον ο Πυργετός μετά τις ήττες από Ελασσόνα και Αμπελωνιακό το Σάββατο (2-0), με αποτέλεσμα ο Κώστας Κατσάρας να παραιτηθεί.

Στον 5ο όμιλο, ο Εθνικός Φιλιππιάδας επέστρεψε στις νίκες και τις… τριάρες, επικρατώντας 3-0 της Πίνδου Κόνιτσας, ενώ ο Αμφίλοχος σημείωσε εντυπωσιακή νίκη με 3-1 εκτός έδρας επί του Θεσπρωτού.

Στον 6ο όμιλο, ο Παναιγιάλειος έκανε το πέντε στα πέντε, καθώς επιβλήθηκε 4-0 του Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ το Πανόπουλο πήρε το «τρίποντο» από τις Βρασιές με 2-1.

Στον 7ο όμιλο, η Κόρινθος συνεχίζει χωρίς… αντίπαλο, καθώς επικράτησε 4-0 του Ασπρόπυργου, ενώ εντύπωση προκάλεσε η επικράτηση της Δάφνης Ερυθρών επί των Λουκισίων με 2-1, παρά τα πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Στον 8ο όμιλο, το ρετιρέ απέκτησε τρεις συγκατοίκους, με τον Ελπιδοφόρο, το Αιγάλεω και τον Αγιαξ Ταύρου να ισοβαθμούν με 11 βαθμούς. Η εκτός έδρας νίκη του Ελπιδοφόρου επί της Νέας Ιωνίας με 1-0, προκάλεσε εξελίξεις στους γηπεδούχους. Ο Γιώργος Τσαμόπουλος υπέβαλλε την παραίτησή του και ο Τάσος Τασιόπουλος πήρε τη θέση του.

Στον 9ο όμιλο, ο Αιολικός είναι μόνος πρώτος μετά τη νίκη του επί του Αστέρα Βάρης με 1-0, ενώ ο Ιωνικός υποχρεώθηκε στην πρώτη του ήττα στα Σπάτα από τον Αήττητο με 1-0, ενώ εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία.

Στον 10ο όμιλο, ο Γιούχτας νίκησε 2-1 τον Αγιο Νικόλαο και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η Επισκοπή επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας 4-0 του ΠΑΟ Κρουσσώνα. Οι Ασίτες έμειναν στο 0-0 με τον Πατούχα και… χωρίς προπονητή, καθώς ο Μιχάλης Κα

Keywords
Τυχαία Θέματα