Το πανόραμα της Δ’ Εθνικής

21:31 9/1/2012 - Πηγή: OnSports

Το 2012 έφερε ανατροπές στις πρώτες θέσεις των δέκα ομίλων της Δ’ Εθνικής, ενώ δεν έλειψαν και οι πρώτες αλλαγές προπονητών…

Στον 1ο όμιλο, ο Εθνικός Σιδηροκάστρου απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής, καθώς «διέλυσε» με 6-1 την Προσοτσάνη, η οποία έλυσε τη συνεργασία της με τον Γιάννη Οικονόμου.

Στον 2ο όμιλο, η κατάσταση στην κορυφή δεν άλλαξε, με τον Διγενή να παραμένει πρώτος, παρά το 2-2 με την Καλλικράτεια. Πρόβλημα... προσανατολισμού είχαν οι διαιτητές του Καμπανιακός-Κιλκισιακός (0-1), που πήγαν στη Χαλάστρα μέσω… Κατερίνης.

Στον 3ο όμιλο, η κακοκαιρία

κατέστησε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα αδύνατη, κι έγιναν μόλις δύο παιχνίδια, με την Καστοριά να χάνει 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Αλεξάνδρεια. Τα υπόλοιπα ματς της 9ης αγωνιστικής θα γίνουν στις 25/1.

Στον 4ο όμιλο, ο Αμπελωνιακός επικράτησε 1-0 του ΑΟ Καρδίτσας και είναι μόνος πρώτος, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας με χατ τρικ Μπουντούρη επιβλήθηκε 4-0 των Καμένων Βούρλων.

Στον 5ο όμιλο, ο Εθνικός Φιλιππιάδας παρέμεινε πρώτος, καθώς νίκησε 3-2 τον Θεσπρωτό, ενώ η ήττα της Ομόνοιας Πέτρας από τη Φιλοθέη με 5-2, έφερε την απομάκρυση του Νίκου Μπόλου.

Στον 6ο όμιλο, ο Παναιγιάλειος δεν σταματά σε κανένα εμπόδιο κι έκανε το 8 στα 8, επικρατώντας 2-0 της Εράνης Φιλιατρών. Στο Τσιλιβή, η Αχαϊκή νίκησε 1-0, αλλά ο Σούρμπης των γηπεδούχων δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο φίλο του, Χρήστο Χαριάτη.

Στον 7ο όμιλο, η Κόρινθος έμεινε στο 1-1 στο Χιλιομόδι με τον Ατρόμητο, ενώ ο Πόρος διέλυσε με 7-0 τον Ασπρόπυργο, όπου σκόραρε και ο αναπληρωτής τερματοφύλακας, Γεωργούσης.

Στον 8ο όμιλο, ο Ελπιδοφόρος έπιασε κορυφή, καθώς νίκησε 3-0 την Ηλιούπολη, ενώ ο Φωστήρας έμεινε στο 0-0 με τους Τράχωνες.

Στον 9ο όμιλο, ο Ολυμπιακός Λαυρίου νίκησε 2-0 στο Κερατσίνι και ανέβηκε στην πρώτη θέση, καθώς ο Αιολικός έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο Πειραιά. Ο Ιωνικός έχασε 2-1 στη Ραφήνα από την Τριγλία και στην επιστροφή οι οπαδοί του είχαν… συνάντηση με την Προοδευτική.

Στον 10ο όμιλο, ο Γιούχτας έμεινε στο 1-1 με τον Ζαρό, ενώ με το ίδιο σκορ έληξε και το Χερσόνησος-Ατσαλένιος, αν και οι γηπεδούχοι είχαν παράπονα από τη διαιτησία.

Keywords
Τυχαία Θέματα