Το πανόραμα της Δ’ Εθνικής

Οι αλλαγές στην τεχνική ηγεσία δεν έλειψαν ούτε μετά από αυτή την αγωνιστική στη Δ’ Εθνική, ενώ ομάδες βρίσκονται στα όρια της διάλυσης.

Στον 1ο όμιλο, ο Εθνικός Σιδηροκάστρου επιβλήθηκε 3-0 του Ορφέα Ξάνθης και έχει πάρει τον δρόμο του τίτλου, ενώ η Καβάλα επικράτησε 2-0 της ΑΕ Πιερέων, συνεχίζοντας την αγωνιστική άνοδο.

Στον 2ο όμιλο, η επικράτηση του Αχιλλέα Τριανδρίας με 2-1 του Διγενή Λακκώματος, έφερε εξελίξεις, καθώς ο Θόδωρος Σουγιουλτζής αποτελεί παρελθόν.

Στον 3ο όμιλο, ο Εθνικός Βατερού υποχρέωσε

σε ήττα την Ακαδημία Πλαταμώνα με 2-1, ενώ με 2-1 επικράτησαν τα Λευκάδια των Γρεβενών Αεράτων.

Στον 4ο όμιλο, μπορεί η Ελασσόνα να νίκησε 1-0 τον Πύρασο και να έπιασε κορυφή, καθώς ο Αμπελωνιακός έμεινε στο 0-0 με την Αναγέννης Καρδίτσας, όμως ο Αλέξης Αλεξανδρής αποτελεί παρελθόν και αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Καμπερίδη.

Στον 5ο όμιλο, Τρίκαλα και Εθνικός Φιλιππιάδας «κόλλησαν» στο 0-0, με την Κασσιώπη να περνά στην κορυφή, καθώς επιβλήθηκε 4-0 της Πίνδου στην Κόνιτσα.

Στον 6ο όμιλο, ο Παναιγιάλειος επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε 2-1 του Πάμισου, ενώ το Τσιλιβή αποχωρεί από το πρωτάθλημα. Ήττα των Βρασιών από την Αχαϊκή με 2-1, έφερε την απομάκρυνση του Τόλη από το τιμόνι των Αρκάδων.

Στον 7ο όμιλο, η Κόρινθος νίκησε 1-0 την ΑΕ Ερμιονίδας, ενώ η Θήβα έχασε 1-0 από τον Μανδραϊκό και οδεύει προς αποχώρηση από τη Δ’ Εθνική.

Στον 8ο όμιλο, ο Φωστήρας επέστρεψε στην κορυφή, καθώς νίκησε 3-0 την Ηλιούπολη, ενώ ο Άγιαξ Ταύρου άφησε δύο βαθμούς στη Ρόδο, που έμεινε στο 1-1 με τα «ελάφια».

Στον 9ο όμιλο, ο Αχαρναϊκός νίκησε 2-0 την Τριγλία Ραφήνας, ενώ ο Ιωνικός έχασε 2-1 από τον Ατρόμητο Πειραιά και ο Αιολικός 1-0 στο Κερατσίνι.

Στον 10ο όμιλο, ο Γιούχτας νίκησε 1-0 την Αναγέννηση Ιεράπετρας, αλλά την παράσταση έκλεψε ο διαιτητής του Πατούχας-Ζαρός (1-1), που βοήθησε τον Χαλκιαδάκη των γηπεδούχων, καθώς του είχε γυρίσει η γλώσσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα