Το «μέλι Αττική» χορηγός των υποδομών της ΕΠΣΑ

15:26 1/2/2012 - Πηγή: OnSports

Η μελισσοκομική εταιρεία Αττική για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι χορηγός των πρωταθλημάτων junior παίδων και προ-παίδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία, χορηγός της ΕΠΣ Αθηνών,

αναφέρονται τα εξής:

«Η Αττική μελισσοκομική εταιρεία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι χορηγός των πρωταθλημάτων junior παίδων και προ - παίδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.
Στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας η Ε.Π.Σ.Α. και η Αττική- Πίττας βράβευσαν τους νέους φιλόδοξους ποδοσφαιριστές του σωματείου, που εκτός από την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο δείχνουν την αγάπη τους και για τη μάθηση καθώς εισήχθησαν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ, κος Γιώργος Πίττας έδωσε συγχαρητήρια στα νέα παιδιά τονίζοντας πως η Αττική-Πίττας με μεγάλη χαρά στηρίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τα νέα ταλέντα που διακρίνονται για τις επιδόσεις τόσο στον αθλητισμό όσο και στην μάθηση και βράβευσε τους νέους σπουδαστές-ποδοσφαιριστές για την επιτυχία τους.

Στη σημαντική εκδήλωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας τίμησαν με την παρουσία τους παράγοντες από τον χώρο της πολιτικής και του αθλητισμού. Το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος και ο αντιπρόεδρος, Νίκος Ανασόπουλος.

Να σημειωθεί ότι η Ε.Π.Σ.Α. το 2010 διοργάνωσε πάνω από 5.000 ποδοσφαιρικούς αγώνες, ενώ πάνω από 50.000 παιδιά συμμετείχαν με στόχο να διακριθούν στο Ελληνικό πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα