Το «μεγαθήριο» Άρης, οι... καρδιολόγοι και ο Ολυμπιακός

Ας πανηγυρίσουμε, λοιπόν… Ο Ολυμπιακός κατάφερε να καταβάλει την αντίσταση του «μεγαθηρίου», το οποίο λέγεται Άρης!

Μάλιστα, αυτή την φορά κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του προβάδισμα και να μην ισοφαριστεί όπως συνέβη στο προηγούμενο ματς με τον ΟΦΗ…

Άρα, η ομάδα βελτιώνεται! Και τρία γκολ πέτυχε και κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα! Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν…

Αφού «λύγισε» την αντίσταση του Γιαννιώτα, του Καζναφέρη,

του Τόχα, του Σολτάνι και των άλλων… παγκόσμιας κλάσης «αστεριών» της ομάδας της Θεσσαλονίκης, δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε!

Και βέβαια δεν πρόκειται να σταθώ στους… κακεντρεχείς - και αδικαιολογήτως απαιτητικούς - φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι επισημαίνουν ότι ο Άρης πέτυχε κόντρα στους «ερυθρόλευκους» όσα γκολ - δύο - είχε πετύχει μέχρι τώρα σ’ ολόκληρο το πρωτάθλημα. Σιγά τα ωά!

Όπως δεν θα σταθώ σ’ αυτούς που λένε ότι η ομάδα του Βαλβέρδε είναι πλέον στην κορυφή της λίστας που δίνουν οι καρδιολόγοι με τα… απαγορευμένα προς τους ασθενείς τους. Υπερβολές!

Θρίλερ - λένε - με την SKODA Ξάνθη, θρίλερ με τον Εργοτέλη, θρίλερ με τον ΟΦΗ, θρίλερ και με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη… Ε, και; Όποιος δεν μπορεί, ας βλέπει τα… στρουμφάκια, όχι τον Ολυμπιακό!

Η ομάδα προσφέρει θέαμα, τόσο στην επίθεση, όσο και στην… άμυνα! Ο Βαλβέρδε έχει καταφέρει να φτιάξει μια ομάδα, εξ ολοκλήρου δική του (δική του προετοιμασία, δικές του επιλογές για το ρόστερ), η οποία παίρνει – συνήθως – το αποτέλεσμα και παράλληλα συμβάλει και στο… σασπένς του ελληνικού πρωταθλήματος! Είναι μικρό πράγμα αυτό; Αχάριστοι!

Και τι καταλάβατε, δηλαδή, όταν ο Ολυμπιακός πέρασε… αέρα από τη Νέα Σμύρνη νικώντας 3-0 τον Πανιώνιο; Ήταν ή δεν ήταν το πιο ανάλατο και αδιάφορο ματς του Ολυμπιακού για φέτος; Οι περισσότεροι, ήδη, το έχουν ξεχάσει το συγκεκριμένο ματσάκι…

Υ.Γ. Χαμόγελα - λέει – σκόρπισε και το προηγούμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Γερμανία με τη Ντόρτμουντ… Σύμφωνοι, ο ρέφερι «έκλεψε» ένα πέναλτι από τους Πειραιώτες! Σύμφωνοι, οι παίκτες του Γιούγκεν Κλοπ μ’ εξαίρεση μία-δυο περιπτώσεις δεν απείλησαν ιδιαίτερα… Αλλά και ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κάνει το γκολ σε δύο-τρεις περιπτώσεις… Εγώ ωστόσο, θεωρώ ότι οι «ερυθρόλευκοι» και φοβήθηκαν και σεβάστηκαν περισσότερο απ’ όσο έπρεπε τους Βεστφαλούς, αλλά και ο Βαλβέρδε ρίσκαρε λιγότερο απ’ όσο έπρεπε… Σε τελική ανάλυση μετά από 14-15 χρόνια που παίζει ο Ολυμπιακός στο Champions League βαρέθηκα να… χαίρομαι όταν χάνω στο γκολ με «συμπαθητικές» εμφανίσεις!

Υ.Γ.2 Οι στημένες φάσεις στον φετινό Ολυμπιακό έχουν πλέον τη μορφή ανεκδότου! Η συμπεριφορά που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» όταν αμύνονται σε στημένες μπάλες, θυμίζει ομάδα επιπέδου Football League και όχι πρωταθλήτρια!

Υ.Γ.3 Στο δεύτερο γκολ του Άρη, άραγε, κατάλαβαν όλοι αυτοί που «λύσσαξαν» να μας πείσουν ότι ο Μέγιερι είναι αντίστοιχος του Κασίγιας (όταν ο Ισπανός βρισκόταν στην ηλικία του Ούγγρου keeper του Ολυμπιακού), ότι το παιδί δεν είναι τίποτα περισσότερ

Keywords
Τυχαία Θέματα