Το γράμμα του Μαραντόνα

Γράμμα με το οποίο ευχαριστεί όλους όσοι στάθηκαν αυτές τις μέρες στο πλευρό του και τον βοήθησαν να διαχειριστεί τον θάνατο της μητέρας του, έγραψε και έδωσε στη δημοσιότητα ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Μαραντόνα έχασε μέσα στην εβδομάδα την μητέρα του που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. Οι δυο τους είχαν πολύ στενή σχέση και ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών πέρασε δύσκολες στιγμές. Το βράδυ της Πέμπτης έδωσε στη δημοσιότητα ένα γράμμα μέσω του οποίου ευχαρίστησε γνωστούς και αγνώστους που στάθηκαν στο πλευρό του. Ειδική αναφορά έκανε

για τον φίλο του, Ρομάν Ρικέλμε.

«Η αδελφή ψυχή μου, η βασίλισσά μου, έφυγε, αλλά στην καρδιά μου το όνομά της εξακολουθεί να χτυπά. Σ' αγαπώ Τότα. Για όλη μου τη ζωή. Θέλώ να ευχαριστήσω τους ανθρώπους για την ενός λεπτού σιγή που κράτησαν στα γήπεδα και τον σεβασμό που έδειξαν, την Αργεντινή και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είμαι επίσης ευγνώμων για τα μηνύματα με συλληπητήρια που δέχθηκα από την πρόεδρό μας (Κριστίνα Κίρχνερ), μέχρι τους παλιούς μας γείτονες στη Βίγια Φιορίτο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Μπόκα Τζούνιορς και ειδικά τον κ. Ρικέλμε για τους φόρους τιμής. Θα ιδωθούμε στον Παράδεισο μητέρα», έγραψε στο γράμμα ο Ντιεγκίτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα