Το έξτρα κίνητρο του Παναθηναϊκού

Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι η αποστολή του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους στο Final-4 της Κωνσταντινούπολης, που πλέον αποτελεί παρελθόν και επέστρεψαον στην χώρα μας με δύο κίτρινα ροζ φύλλα αγώνα.

Αυτό, όμως, δεν έχει πειράξει και... τόσο τους ανθρώπους της ομάδας. Αυτό που τους έχει μείνει είναι

η... κλοπή στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του αδυνατούν να πιστέψουν τον τρόπο με τον οποίο τους στέρησαν την δυνατότητα να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης και δεν το κρύβουν. Αλλά, τώρα, αυτό θα πρέπει να ξεχαστεί.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σήμερα έχουν ρεπό. Μετά από πέντε ημέρες παραμονή στην Κωνσταντινούπολη οι πρωταθλητές Ελλάδας επέστρεψαν στην βάση τους και ετοιμάζονται για τον τελευταίο στόχο της χρονιάς. Για τους τελικούς του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, που ξεκινούν την Πέμπτη. Και αυτήν την φορά ο Παναθηναϊκός έχει ένα κίνητρο επιπλέον. Μετά το σημερινό ρεπό, οι παίκτες των πρωταθλητών επιστρέφουν στις προπονήσεις από αύριο, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την τελική σειρά της Α1, κόντρα στον Ολυμπιακό με το πρώτο τζάμπολ να γίνει την Πέμπτη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα