Το απόλυτο μηδέν ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τσέλσι

Ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της φετινής Πρέμιερ Λιγκ διεξήχθη στο «Έμιρατς» όπου η Άρσεναλ παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα στην Τσέλσι.

Μεγάλη ήταν η προσμονή για το ντέρμπι του Λονδίνου, όπου η Άρσεναλ υποδεχόταν την Τσέλσι στο «Έμιρεϊτς». Οι δύο ομάδες, ήθελαν τη νίκη για να μπορέσουν να κάνουν σημαντικό βήμα για την κατάληψη της 3ης θέσης της βαθμολογίας. Η ισοπαλία ήταν με το μέρος των «κανονιέρηδων» οι οποίοι θα διατηρούσαν το προβάδισμα από τους διώκτες τους.

Ωστόσο, η ομάδα που πάλεψε για να κρατήσει

τουλάχιστον το βαθμό, ήταν η Τσέλσι, η οποία προφανώς είχε στο μυαλό της τον επαναληπτικό του Champions League απέναντι στην Μπαρτσελόνα σε λίγες ημέρες.

Το παιχνίδι, ήταν από τα χειρότερα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, καθώς οι ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες . Η πρώτη σημαντική ευκαιρία της αναμέτρησης, ήρθε στο 43’. Τότε, ο Κοσιελνί πήδηξε ψηλότερα από όλους με την κεφαλιά του να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Τσεχ.

Ένα λεπτό αργότερα, ήταν η σειρά του Φαν Πέρσι να βρεθεί απέναντι στον Τσεχ με το σουτ του να αποκρούεται. Στην επανάληψη, το σκηνικό ήταν πανομοιότυπο με τις δύο ομάδες να αναλώνονται η μία απέναντι στην άλλη.

Οι ευκαιρίες παρέμειναν ελάχιστες με την Άρσεναλ να έχει την κατοχή, χωρίς όμως να μπορέσει να δημιουργήσει ευκαιρίες και να απειλήσει τον Τσεχ, με το τελικό 0-0 να αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα της αναμέτρησης.


Παρακολουθήστε την αναμέτρηση πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα