Την... έκανε πάλι ο Marshall

Λίγες ώρες μετά την ανταλλαγή του στους Σικάγο Μπέαρς αποκαλύφθηκε πως ο Brandon Marshall αντιμετωπίζει κατηγορίες περί επίθεσης σε γυναίκα.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης δέχθηκε γραπτό έγγραφο από γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν γνωστοποιήθηκε, που περιέχει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του 28χρονου wide receiver. O Pro Bowler φαίνεται πως την χτύπησε τα ξημερώματα της Κυριακής (11/03) σε περιοχή του Μανχάταν.

Όπως ανάφερε ο Phil Emery,

γενικός διευθυντής των Μπέαρς, η ομάδα του Σικάγο, όπως και οι Μαϊάμι Ντόλφινς, γνώριζαν το περιστατικό, όταν ολοκλήρωσαν τη μεταξύ τους ανταλλαγή.

Ακόμα, οι «αρκούδες» απέκτησαν τον Jason Campbell. Ο 30άχρονος quarterback υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους και θα έχει αναπληρωματικό ρόλο τη νέα σεζόν.

«Λιοντάρι» οκταετίες ο Calvin Johnson

To μεγαλύτερο, σε χρονική διάρκεια, συμβόλαιο της ιστορίας του NFL υπέγραψε ο Calvin Johnson των Ντιτρόιτ Λάιονς. Τα «λιοντάρια» του πρόσφεραν 132 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα οκτώ χρόνια και διασφάλισαν την συνέχιση της καριέρας του «Μέγκατρον» στον σύλλογο.

Πέντε χρόνια για DeSean Jackson

Το 2-φορές Pro Bowl wide receiver, DeSean Jackson, «δέσμευσαν» για πέντε ακόμα χρόνια οι Φιλαδέλφεια Ιγκλς. Πέρα από τον 25χρονο αστέρι τους, οι «αετοί» ανανέωσαν για τέσσερα χρόνια με τον Trent Cole (defensive end) και για τρία με τον Todd Herremans (offensive tackle).

Σειρά για Τάιτανς

Άνθρωποι των Τενεσί Τάιτανς συναντήθηκαν με τον Peyton Manning. O free agent quarterback απασχολεί, όπως είναι γνωστό, πολλές ομάδες και έχει μιλήσει με αρκετές από αυτές τις τελευταίες μέρες, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του.

Θυμίζουμε πως οι Ντένβερ Μπρόνκος, Αριζόνα Κάρντιναλς και Μαϊάμι Ντόλφινς είναι οι άλλοι σύλλογοι του NFL που μετέχουν στην «κούρσα».

Συμβόλαιο θέλει ο Brees

Διέψευσε την εμπλοκή του στο σκάνδαλο περί τιμολόγησης τραυματισμών παικτών αντίπαλων ομάδων ο Drew Brees και πλέον ζητά επέκταση του συμβολαίου του. Ο βασικός quarterback των «αγίων» θέλει νέο, πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες των αρμοδίων αναφορικά με το παραπάνω σκάνδαλο. Ωστόσο δεν έχουν κοινοποιηθεί οι πιθανές ποινές.

Τρεις free agent στην Τάμπα

Τους Carl Nicks (guard), Vincent Jackson (receiver) και Eric Wright (cornerback) απέκτησαν εντός ενός 24ωρου οι Τάμπα Μπέι Μπακανίερς από την «αγορά» των free agents. Μάλιστα οι πρώτοι δύο είναι Pro Bowlers και σίγουρα θα ανεβάσουν ένα... κλικ την ομάδα της Φλόριντα.

Βρέθηκε αντικαταστάτης

Επίσης, η πρώην ομάδα του Jackson, Σαν Ντιέγκο Τσάρτζερς, απέκτησαν τον Robert Meachem, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. Ο Meachem θα αναλάβει το δύσκολο έργο περί αντικατάστασης του πρώην receiver.

Οι Jared Gaither (left tackle) και Jarrett Johnson (linebacker) αποτέλεσαν τις άλλες κινήσεις των Τσάρτζερς. Ο πρώτος ανανέωσε και ο δεύτερος προήλθε από τους Μπάλτιμορ Ρέιβενς, αλλά αμφότεροι ήταν free agents.

Πήραν Bennett οι Τζάιντς

Keywords
Τυχαία Θέματα