Την Δευτέρα… κερδίζουν οι Τζάγκουαρς

Με τέσσερα field goals του Josh Scobee, οι Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς διέκοψαν το αρνητικό τους σερί κερδίζοντας με 12-7 τους Μπάλτιμορ Ρέιβενς.

Ο kicker των Τζάγκουαρς ευστόχησε στα τέσσερα field goals, ένα σε κάθε 15λεπτο, που επιχείρησε και πρόσφερε ουσιαστικά τη νίκη στους γηπεδούχους. Μάλιστα τρεις από τις τέσσερις εκτελέσεις ήταν πίσω

από την γραμμή των 50 γιαρδών! Η ομάδα του Τζάκσονβιλ είχε πάρει τη μοναδική της φετινή νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά από τότε ακολούθησαν πέντε διαδοχικές ήττες. Φαίνεται πως το… Monday Night Football αποδείχθηκε γούρικο.

Από τη πλευρά τους, οι Ρέιβενς του Joe Flacco ήταν περισσότερο κινητικοί στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ξεπέρασαν το ψυχολογικό όριο της red zone μονάχα 2:02 πριν το τέλος, όταν μείωσαν σε 9-7. Ο Blain Gabbert, quarterback των γηπεδούχων, είχε χειρότερα στατιστικά, αλλά η ομάδα του ήταν αποτελεσματικότερη λόγω του Scobee.

Πλέον, οι Τζάκουαρς έχουν ρεκόρ 2-5, ενώ ο σύλλογος της Βαλτιμόρης υποχώρησε στο 4-2. Η φετινή σεζόν του NFL έχει διανύσει σχεδόν τη μισή πορεία της, όποτε οι Ρέιβενς έχουν περισσότερες ελπίδες περί παρουσίας στα play off.

Keywords
Τυχαία Θέματα