Τιμά την Εθνική ο «Γαλανόλευκος Φάρος»

Την ετήσια χοροεσπερίδα του με καλεσμένους μέλη της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου, αλλά και ανθρώπους που έγραψαν ιστορία με τη φανέλα της, θα διοργανώσει το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στα Χανιά ο σύνδεσμος φίλων της ομάδας, «Γαλανόλευκος Φάρος».

Στην εκδήλωση η οποία θα έχει την ονομασία «ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΠΑΠ» και θα πραγματοποιηθεί σε κέντρο της πόλης, θα τιμηθούν πρόσωπα που βοήθησαν στην πανηγυρική πρόκριση στο Euro 2012, όπως οι Σοφοκλής Πιλάβιος (Πρόεδρος

Ε.Π.Ο), Φερνάντο Σάντος (Ομοσπονδιακός Προπονητής), Τάκης Φύσσας (Τεχνικός Διευθυντής), Σωτήρης Νίνης (Διεθνής Ποδοσφαιριστής), Μιχάλης Τσαπίδης (Υπεύθυνος Επικοινωνίας Ε.Π.Ο), αλλά και οι Γιώργος Σπανουδάκης (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ο.Π.Α.Π Α.Ε) και Σωτήρης Σπανίδης (Διευθυντής Marketing Ο.Π.Α.Π Α.Ε).

Παράλληλα, θα τιμηθούν τόσο οι Νίκος Αναστόπουλος (Προπονητής Ο.Φ.Η - Πρώτος σκόρερ Εθνικής), Νίκος Μαχλάς (παλαίμαχος διεθνής με το γκολ του οποίου η Εθνική προκρίθηκε στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1994), όσο και η AMSTEL για την πολύχρονη στήριξη της σε Εθνική και «Γαλανόλευκο Φάρο».

Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως θα υπάρξουν και δυο ειδικές βραβεύσεις. Η πρώτη αφορά τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη ο οποίος το 2003 συνέθεσε τον ύμνο της Εθνικής, ο οποίος πρωτοακούστηκε στη νίκη πρόκριση 1-0 επί των Β. Ιρλανδών στο δρόμο για το θρυλικό Euro 2004, ενώ η δεύτερη αφορά τον γνωστό καλλιτέχνη και φίλο του ποδοσφαίρου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, για την αφοσίωση του και την αγάπη του προς την Εθνική καθώς τα τελευταία επτά χρόνια την παρακολουθεί ανελλιπώς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα