Τιμά τη μνήμη του Μαλαφέκα η Καλαμάτα

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Βασίλη Μαλαφέκα θα κρατηθεί πριν την έναρξη του κυριακάτικου (27/05) αγώνα της Καλαμάτας με τον Ρούβα.

Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το ΤΑΠ «πριν την έναρξη του κυριακάτικου αγώνα της Καλαμάτας με τον Ρούβα, θα γίνει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Βασίλη Μαλαφέκα, που έφυγε από τη ζωή στις 18 Μαΐου.

Σε

χώρο του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας, μπροστά από τις θέσεις των επισήμων θα έχει τοποθετηθεί σε τραπέζι φωτογραφία του αείμνηστου Βασίλη Μαλαφέκα, εκεί όπου οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας, του Ρούβα, αλλά και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές μέλη του συνδέσμου παλαιμάχων Π.Σ. "Η Καλαμάτα" θα αφήσουν ένα λουλούδι. Μάλιστα η διοίκηση του Τ.Α.Π. Π.Σ. "Η Καλαμάτα", έχει καλέσει τους συγγενέίς του να δώσουν το "παρών" στον αγώνα, όπου θα τιμηθεί η μνήμη του».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για ακόμη μία ημέρα οι Αντώνης Κωνσταντόπουλος, Παναγιώτης Δρούγας. Ο πρώτος αισθανόταν ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. Ο δεύτερος συμμετείχε μόνο στο παιχνίδι τακτικής, αφού δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Δεν προπονήθηκαν οι Στέλιος Κρητικός, Γιάννης Τσόπελας, Αντώνης Ψυχογιόπουλος, Βασίλης Μπλέτσας. Ο Κρητικός είχε αιμάτωμα στη γάμπα, ο Τσόπελας θα επιστρέψει στις προπονήσεις σε περίπου 20 ημέρες, ο Ψυχογιόπουλος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο και ο Μπλέτσας δεν έδωσε το "παρών" στην προπόνηση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Απεναντίας, επέστρεψε ο Σπύρος Καρατζανίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα