Τηλεοπτικά οι αγώνες του ΑΟΧ!

Ζωντανές μεταδόσεις αγώνων, που θα έχουν εκτός από ραδιοφωνική και τηλεοπτική κάλυψη (!), θα υπάρξουν στον ΑΟΧ, όπως ανακοίνωσε η χανιώτικη ΠΑΕ!

Σύμφωνα με αυτή, οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν εφεξής τη δυνατότητα όχι μόνο να ακούν, αλλά και να παρακολουθούν τηλεοπτικά τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας μέσα από το aoxania.gr! Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η αρχή θα γίνει με το ματς της προσεχούς (9ης) αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, όταν αυτό οριστεί να διεξαχθεί μετά

την αποχή των παικτών της football league και football league 2 και την αναβολή των αγώνων:

«Το aoxania.gr αναβαθμίζεται τεχνολογικά και ετοιμάζεται για ραδιοφωνική και τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Αθηνών. Όλα είναι έτοιμα πλέον και απομένουν οι λεπτομέρειες, ώστε οι Αοχίτες να μπορούν να ακούν και να βλέπουν τους αγώνες της ομάδας μέσα από το δικό τους σάιτ με τη μετάδοση να γίνεται από μια θρυλική φωνή του ΑΟΧΑΝΙΑ, με πρώτο ραντεβού το ματς με τον Απόλλωνα.».

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι το σάιτ της ΠΑΕ ΑΟΧ είναι αρκετά ανανεωμένο τις τελευταίες ημέρες, αφού φιλοξενεί εκτός από τα νέα της ομάδας και δηλώσεις ποδοσφαιριστών και προπονητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα