Θρήνος για τους Razorbacks

Μια τρομερή είδηση επιφύλασσε το πρωινό της Κυριακής (20/11) για το Αρκάνσας, καθώς ο 19χρονος πρωτοετής των Razorbacks, Garrett Uekman βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο της εστίας του, από άγνωστα αίτια.

Παρόλο που ο θάνατός του έχει επιβεβαιωθεί καμία άλλη πληροφορία δεν έχει γίνει γνωστή είτε από την Αστυνομία, είτε από το Πανεπιστήμιο.

Ο 19χρονος Uekman, από το Little Rock είχε αγωνιστεί σε εννέα από τα πρώτα 11 παιχνίδια της φετινής σεζόν με τους Razorbacks, συμπεριλαμβανομένης και της ήττας του Σαββάτου

με 44-17 από το Mississippi State. To τελευταίο του παιχνίδι ήταν αυτό που έδωσε στη γενέτειρά του, από όπου η ομάδα επέστρεψε στο Fayetteville λίγες ώρες πριν το θάνατό του.

«Ο Garrett Uekman ήταν εξέχον μέλος της οικογένειάς μας και είμαστε όλοι συντετριμμένοι από το χαμό του», είπε ο κόουτς του Αρκάνσας Μπόμπι Πετρίνο που συμπλήρωσε: «Η απώλειά του ήταν ένα μεγάλο σοκ για μας και μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε πόσο πολύτιμη είναι η ζωή».

Οι συμπαίκτες του μόλις ενημερώθηκαν για το θάνατό του συγκεντρώθηκαν και αγκαλιάστηκαν έξω από το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του πανεπιστημίου, ενώ νυν και πρώην παίκτες του Αρκάνσας ανταποκρίθηκαν στα νέα με μηνύματα μέσω Twitter.

O αστυνομικός υπεύθυνος του Πανεπιστημίου Ματς Μιλς είπε πως δεν υπάρχουν υποψίες για το θάνατο του Uekman και πως η σορός του θα μεταφερθεί στο ιατρικό κέντρο για αυτοψία.

Keywords
Τυχαία Θέματα