Θέλει Ρωσία και Γαλλία ο Σάντος

Η Ρωσία (εντός) και η Γαλλία (εκτός) είναι οι δύο εκλεκτοί αντίπαλοι που προσπαθεί να «κλείσει» η Εθνική ομάδα για τη διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων στις 11 ή 12 και στις 15 Νοεμβρίου, ημερομηνίες, δηλαδή, που θα διεξαχθούν οι προγραμματισμένοι αγώνες μπαράζ.

Ο Τάκης Φύσσας είχε συνάντηση χθες το απόγευμα με τον Φερνάντο Σάντος, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής για τις ημερομηνίες

11 ή 12 και 15 Νοεμβρίου, όταν, δηλαδή, διεξάγονται οι αγώνες μπαράζ της προκριματικής φάσης του EURO 2012. Επιθυμία του Πορτογάλου τεχνικού ήταν, από τη στιγμή που εξασφαλίστηκε, η πρόκριση να δοθούν δύο δυνατά φιλικά και πιο συγκεκριμένα κόντρα στην Ρωσία (εντός) και την Γαλλία (εκτός), εκ των οποίων το ένα να πραγματοποιηθεί εκτός Ελλάδας.

Στην συνάντηση αναφέρθηκε επίσης το ενδεχόμενο να μην παίξει, τελικά, η Εθνική ομάδα τον Φεβρουάριο με την Τσεχία, αν η τελευταία καταφέρει να προκριθεί, μέσω μπαράζ, στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, καθώς υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με το δικό μας, καθώς θ’ ανήκει στο τέταρτο γκρουπ.

Συζητήθηκε και το πρόγραμμα ενόψει EURO. Όπως έγινε γνωστό, ήδη έχουν «κλειστεί» ξενοδοχεία και προπονητικά κέντρα σε Κίεβο και Ουκρανία (ανάλογα με τον όμιλο που θα κληρωθεί η Ελλάδα), ενώ αναζητούν προπονητικό κέντρο για την προετοιμασία της ομάδας πριν την τελική φάση. Το... γούρικο Μπαντ Ραγκάζ μάλλον θα απορριφθεί λόγω κόστους και έτσι στην ΕΠΟ κοιτούν άλλα προπονητικά κέντρα σε Ελβετία και Αυστρία.

Τέλος στις 17-19/11 θα γίνει η συνάντηση των ομοσπονδιακών προπονητών στην Μπρατισλάβα, για την κατάρτιση του προγράμματος της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα