Θέλει Ρομπίνιο η Σάντος

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ρομπίνιο από τη Σάντος αποκαλύπτουν τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, αλλά και ο πρόεδρος της ιστορικής ομάδας, Λουίς Αλβάρο Ριμπέιρο.

Η Σάντος συμπληρώνει τον ερχόμενο Απρίλιο 100 χρόνια ζωής και το πρώτο της δώρο στους οπαδούς της ήταν η παραμονή του Νεϊμάρ. Φαίνεται όμως ότι η διοίκηση προσπαθεί να κάνει κι άλλα δώρα στον κόσμο με μεγαλύτερο όλων την επιστροφή του Ρομπίνιο.

«Είναι το μεγάλο μας όνειρο να τον φέρουμε πίσω και θα κάνουμε τα πάντα για να το υλοποιήσουμε, ώστε να γιορτάσει κι αυτός μαζί μας τα 100 χρόνια

ζωής της Σάντος. Χάρη στον Νεϊμάρ, η Σάντος ακούγεται αυτές τις μέρες σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο πρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου, Λουίς Ριμπέιρο.

Ο Ρομπίνιο, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σάντος και το 2005 έκανε το μεγάλο βήμα για την Ευρώπη με τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει συμβόλαιο με τη Μίλαν και σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, οι πιθανότητες να ενδιαφέρεται για επαναπατρισμό δεν είναι πολλές.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα