Θέλει Ντελ Πιέρο η Μίλαν!

Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης του… Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, αν αυτός αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του το 2012-13.

Το συμβόλαιο του 36χρονου χαρισματικού ποδοσφαιριστή με την Γιουβέντους δεν πρόκειται να ανανεωθεί φέτος, όπως έγινε γνωστό. Μιλώντας στο «Sky Sport Italia», ο Γκαλιάνι αποκάλυψε ότι ο ίδιος απέτυχε να τον φέρει στους «ροσονέρι» το 1993, ενώ θα προσπαθήσει να διορθώσει το «μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του» το καλοκαίρι, αν ο Ντελ Πιέρο αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του:

«Είναι ποτέ αργά, για να έρθει; Έχω μάθει να ξεχωρίζω τους παίκτες σε ταλαντούχους και μέτριους. Άλλωστε, πολλά δικά μας αστέρια, όπως ο Μαλντίνι και ο Κοστακούρτα, σταμάτησαν στα 40 τους. Ο Πίπο Ινζάγκι είναι 38 και είναι ακόμα στο ρόστερ μας. Παραλίγο να αποκτήσουμε τον Ντελ Πιέρο το 1993 και αυτή η αποτυχία συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες της καριέρας μου. Αυτός πήγε στην Γιούβε, ενώ η Μίλαν ενδιαφερόταν».

Ο παίκτης-σύμβολο της Γιούβε δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα σχετικά με τα παραπάνω. Άλλωστε δεν προσεγγίστηκε επίσημα, τουλάχιστον το… 2011.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της Πάντοβα, Μαρτσέλο Κεστάρο, ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του ο Ντελ Πιέρο, απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του διεθνή ποδοσφαιριστή. Πάντως υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να τον πείσει να κλείσει την καριέρα του στην Πάντοβα.

Keywords