Στα play off με αυτογκόλ οι Ρεντ Μπουλς

Ένα αυτογκόλ του τερματοφύλακα της Φιλαδέλφεια Ούνιον, Φαρίντ Μοντραγκόν, στο όγδοο λεπτό έκρινε το 1-0 των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς.

Με αυτό το σκορ, η ομάδα του Τιερί Ανρί, ο οποίος απουσίαζε, βρέθηκε στους 46 βαθμούς και συμπλήρωσε την δεκάδα των play off. Πόρτλαντ Τίμπερς και Σικάγο Φάιρ αποκλείστηκαν από αυτά, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα τους στα τελευταία τους φετινά παιχνίδια της regular season.

Από την

πλευρά τους, οι Νεοϋορκέζοι του Χανς Μπάκε θα ξεκινήσουν την πορεία τους από τον πρώτο γύρο της post season και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους, αφού αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν με Κολοράντο Ράπιντς και Χιούστον Ντάιναμο.

Το αποτέλεσμα δεν ευνόησε, φυσικά, την «ένωση». Αυτή έμεινε στους 48 βαθμούς και στην δεύτερη θέση της ανατολικής περιφέρειας. Ωστόσο, οι υπόλοιπες ομάδες έχουν ακόμα ένα ματς, όποτε η τύχη της ομάδας της Φιλαδέλφειας αγνοείται μέχρι να ολοκληρώσουν όλοι το πρόγραμμα της regular season.

Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς: Ροστ, Μίλερ, Κιλ, Ριμ, Μάρκεζ, Ταΐνιο, Μακάρτι, Γκούναρ Σολί, Λιντμπέρ, Ρίτσαρντς, Ρότζερς (90’ Αγκουντέλο).

Φιλαδέλφεια Ούνιον: Μοντραγκόν, Βαλντέζ, Καλίφ, Ουίλιαμς, Μαπ (71’ Τόρες), Μ. Φαρφάν, Κάρολ, Πφέφερ (46’ Μουάνγκα), Οκούγκο (46’ Αντού), Γκ. Φαρφάν, Λε Του.

Keywords
Τυχαία Θέματα