Θα μιλάει η δικαιοσύνη!

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως θα έχετε διαπιστώσει εδώ και καιρό έχει αλλάξει τακτική σε ό,τι αφορά δημοσιεύματα και αναφορές στο πρόσωπό του και στην ομάδα του, τα οποία είναι αποκυήματα φαντασίας του εκάστοτε συντάκτη ή έχουν δόλο με μοναδικό σκοπό και στόχο να πλήξουν τον ισχυρό άνδρα της πρωταθλήτριας ομάδας της χώρας.

Ο μεγαλομέτοχος

και πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως θα έχετε διαπιστώσει εδώ και καιρό έχει αλλάξει τακτική σε ό,τι αφορά δημοσιεύματα και αναφορές στο πρόσωπό του και στην ομάδα του, τα οποία είναι αποκυήματα φαντασίας του εκάστοτε συντάκτη ή έχουν δόλο με μοναδικό σκοπό και στόχο να πλήξουν τον ισχυρό άνδρα της πρωταθλήτριας ομάδας της χώρας.

Πλέον, δεν υπάρχει καμία ανοχή από τον Έλληνα εφοπλιστή που μετά και τις συμβουλές , αλλά και την παρότρυνση από το νομικό του επιτελείο προχωράει άμεσα σε αγωγές , μηνύσεις και εξώδικα, ανάλογα φυσικά και με την σοβαρότητα του δημοσιεύματος !

Τελευταίο τρανό παράδειγμα τα όσα είχαν γραφτεί την περασμένη εβδομάδα στο φημισμένο Αγγλικό περιοδικό «four four twο», που είχαν ως μοναδικό στόχο να πλήξουν το image, αλλά και το πρεστίζ του προέδρου του Ολυμπιακού. Ήδη φυσικά η υπόθεση αυτή έχει πάρει τον δρόμο της, ενώ άνθρωποι από το περιβάλλον του Μαρινάκη ψάχνουν να βρουν τον συντάκτη του δημοσιεύματος αυτού, για τον οποίο πιστεύουν ότι είναι Έλληνας!

Φυσικά αντίστοιχες αγωγές και μηνύσεις έχουν κατατεθεί το τελευταίο διάστημα και σε ελληνικά Μ.Μ.Ε. που θεωρεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης ότι έχουν θίξει την προσωπικότητά του, αλλά και την ίδια την ομάδα του.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας το περασμένο καλοκαίρι με τις τηλεφωνικές υποκλοπές , πολλές εκ των οποίων ενέπλεκαν και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, είχαν άμεσο αντίκτυπο στα επιχειρηματικά του Έλληνα εφοπλιστή, που είναι ένας από τους λίγους Έλληνες που διαθέτει εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης!

Keywords
Τυχαία Θέματα