Θα γράψει ιστορία ο Πανελευσινιακός

Το κλειστό της Γούβας αποδείχθηκε μικρό για να καλύψει τις ανάγκες των φίλων του Πανελευσινιακού, εν όψει του αγώνα του με την ΑΕΚ.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως τα εισιτήρια της σημερινής (11/02) αναμέτρησής τους με την «Ένωση» έχουν εξαντληθεί από χθες (10/02). Με ανακοίνωσή τους, οι διοικούντες τους «σταχυοφόρους» ευχαριστούν τους φιλάθλους για τη στήριξή τους και, παράλληλα, εκφράζουν την πίστη τους για τη νίκη επί της ΑΕΚ,

με την οποία θα γράψουν ιστορία.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Πανελευσινιακού Α.Ο. Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια με την ΑΕΚ εξαντλήθηκαν. Παρακαλούμε πολύ όλους τους φιλάθλους της ομάδας να σεβαστούν την απόφαση της αστυνομίας, όπως επίσης να μην ταλαιπωρούνται άδικα προς αναζήτηση εισιτηρίου. Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς για την αγάπη που δείχνετε στο σύλλογο και να είστε σίγουροι ότι έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες ο Πανελευσινιακός θα γράψει ιστορία! Ραντεβού το Σάββατο το βράδυ (11/02) στην όμορφη νυκτερινή Ελευσίνα για να γιορτάσουμε όπως εμείς γνωρίζουμε καλύτερα! Συνεχίζουμε! Πιο ψηλά!».

Keywords
Τυχαία Θέματα