Θα διατηρήσουν το αήττητο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός;

Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με τη Μαρσέιγ στο Τσαμπιονς Λίγκ, ο Ολυμπιακός έχει ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης για την 11η αγωνιστική της Superleague.

Η ομάδα της Τρίπολης ωστόσο δεν έχει κάνει ήττα στην έδρα της για πέντε (5) συνεχόμενα παιχνίδια, από τον περασμένο Απρίλιο (δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες). Ο Ολυμπιακός

έχει με τη σειρά του 4 σερί νίκες και μία ισοπαλία (εναντίον της ΑΕΚ) στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια. Η απόδοση της Efbet.com για τη νίκη του Ολυμπιακού είναι μία από τις υψηλότερες της αγοράς με 1.42. Η Efbet.com είναι μία εταιρεία στοιχήματος με ευρωπαϊκή άδεια λειτουργίας και με ισχυρή εμπειρία στο gaming. Τώρα μπαίνει δυνατά και στην ελληνική αγορά και για αυτό δίνει υψηλή απόδοση στο under 2.5 γκολ με 1.75.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός που αποκλείστηκε πρόωρα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις προηγείται με δύο βαθμούς του Ολυμπιακού μετά την ισοπαλία με 1-1, στο ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας. Η ισοπαλία αυτή ήταν μόλις η δεύτερη για τον Παναθηναϊκό φέτος σε οκτώ παιχνίδια. Οι πράσινοι υποδέχονται τον ΟΦΗ, που έρχεται από εντός έδρας ήττα με τον Άρη. Οι νεοφώτιστοι ωστόσο έχουν πολύ καλά αποτελέσματα εκτός έδρας με μια νίκη, δύο ισοπαλίες και μία μόλις ήττα. Η μία από τις ισοπαλίες ήταν με τον Ολυμπιακό. Πάντως οι πράσινοι είναι το μεγάλο φαβορί για την αναμέτρηση με την efbet.com να τους δίνει απόδοση 1.23. Μία επανάληψη της έκπληξης της ισοπαλίας, αντίστοιχη με αυτή του Ολυμπιακού, δίνει 5.50.

Η άλλη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, είναι ο Ατρόμητος που έχει 5 νίκες και 4 ισοπαλίες μέχρι στιγμής. Το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, μπορεί να αυξήσει τις νίκες της ομάδας του Περιστερίου, αφού οι γηπεδούχοι, έχουν χάσει στην έδρα τους από όλες τις ομάδες της κορυφής, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Οι καλύτερες αποδόσεις και για αυτό το παιχνίδι προσφέρονται από την efbet.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα