Τέτοια υστερία χωρίς λόγο...

15:47 8/3/2012 - Πηγή: OnSports

Απομένουν μερικά 24ωρα πριν από τον τελικό του κυπέλλου και κάμποσες μέρες πριν από την έναρξη των πλέι οφ στη Euroleague. Τα κυρίαρχα θέματα τις τελευταίες ημέρες είναι τα εξής:

1.Ο "Ζοτς" δε χαιρέτησε το Σπανούλη.

2.Ο Παπαλουκάς είπε ότι θα προκριθούν στο φάιναλ φορ η Μακάμπι και η Σιένα.

Ας αρχίσουμε από το πρώτο ζήτημα. Ο Ομπράντοβιτς έκοψε κάθε επαφή με το Σπανούλη από το καλοκαίρι

του 2010, για τους λόγους που ο ίδιος εξήγησε σε συνεντεύξεις του στην πορεία. Έχει κάποιες αρχές ως άνθρωπος, δεν τις παραβιάζει και μάλιστα παραμονή του All Star Game όταν είχαν βρεθεί στο ίδιο μέρος (σε νυχτερινό μαγαζί) με την παρέα του Σπανούλη (Έρτσεγκ- Νεστέροβιτς, ενώ ο "Ζοτς" ήταν με τον Ιτούδη και κάποιους φίλους) ούτε που γύρισε να τον κοιτάξει στο "γειά σας" του Kill Bill όταν ο τελευταίος αποχώρησε για να πάει να ξεκουραστεί.

Βεβαίως στο γάμο του Σπανούλη δεν εστάλη πρόσκληση στον Ομπράντοβιτς αλλά τέως συμπαίκτες και φίλοι του στον Παναθηναϊκό έλαβαν πρόσκληση και μερικοί πήγαν.
Δεν το θεωρώ τόσο μεγάλο θέμα για να είμαι ειλικρινής. "Στοπ" είπε ο Ομπράντοβιτς, "στοπ" είπε ο Σπανούλης και τελειώσαμε... Το ίδιο είχε γίνει και με τον Λάκοβιτς μόνο που ο Σλοβένος... έριχνε γέφυρες συνεχώς (άνευ αποτελέσματος) σε αντίθεση με το Σπανούλη.

Πάμε στο δεύτερο θέμα... Ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω που είναι το παράλογο στο να πει ο Παπαλουκάς (και ο κάθε Παπαλουκάς) ότι η ομάδα του θα προκριθεί. Θα ήταν τεράστια είδηση αν έλεγε "θα αποκλειστούμε, δεν έχουμε τύχη". Πως το λέμε; "Είδηση δεν ειναι αν ο σκύλος δαγκώσει άνθρωπο αλλά αν ο άνθρωπος δαγκώσει σκύλο"!!! Με την ίδια λογική, που είναι το κακό στο να πει ο Παπαλουκάς ότι η ομάδα του θα περάσει στο φάιναλ φορ;

Ή επίσης που είναι το μεμπτό επειδή εξέφρασε την άποψη ότι η Σιένα θα περάσει τον Ολυμπιακό; Μήπως δεν υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα που υποστηρίζουν ότι η πρωταθλήτρια Ιταλίας είναι το φαβορί;

Λοιπόν ας μείνει η υστερία στην άκρη κι ας μιλήσουμε για μπάσκετ...

Keywords
Τυχαία Θέματα