Τέταρτοι με Rinne οι Πρέντατορς

07:03 6/4/2012 - Πηγή: OnSports

Το πέμπτο φετινό shutout πήρε ο Pekka Rinne στο πολύτιμο 2-0 των Νάσβιλ Πρέντατορς επί των Ντάλας Σταρς που αποκλείστηκαν από τα play off.

Τα «αστέρια» αποτέλεσαν την ομάδα που έμεινε εκτός στη «μάχη» για τις τρεις τελευταίες θέσεις που οδηγούν στα play off από την δυτική περιφέρεια του NHL. Άλλωστε στο Νάσβιλ άθροισαν τέσσερις διαδοχικές ήττες, οπότε οι Λος Άντζελες Κινγκς, Φίνιξ Κογιότες και Σαν Χοσέ

Σαρκς εξασφάλισαν την παρουσία τους στην post-season.

Σε όλα αυτά πρωταγωνίστησε ο Rinne. Άλλωστε ο τερματοφύλακας των «αρπακτικών» έκανε 28 αποκρούσεις σε ισάριθμα σουτ και συμπλήρωσε 25 shutouts στην καριέρα του. Ακόμα, οι Francis Bouillon και Patric Honrqvist βρήκαν δίχτυα στην τρίτη περίοδο κερδίζοντας τον Kari Lehtonen των 29 αποκρούσεων.

Πλέον οι «πρεντς» έχουν 102 βαθμούς και κόντρα στους Κολοράντο Άβαλανς τα ξημερώματα της Κυριακής (08/04) μπορούν να εξασφαλίσουν την τέταρτη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL. Για την ώρα «απειλούνται» μονάχα από τους Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς που έχουν 101 βαθμούς. Αντίθετα, οι Τεξανοί «κόλλησαν» στους 89 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα