Τεστ συμπερασμάτων με Βέλγιο η Ελλάδα

Φιλικό για να «τσεκάρει» την ετοιμότητα και κυρίως της αδυναμίες της δίνει η Ελλάδα σήμερα (29/2, 21:30, MEGA) με το Βέλγιο στο Παγκρήτιο.

Ο Φερνάντο Σάντος θέλει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι διεθνείς, έχοντας καλέσει για πρώτη φορά και τους Ορέστη Καρνέζη και Κώστα Φορτούνη. Στόχος του Ομοσπονδιακού τεχνικού είναι να δει τα σημεία που η Εθνική ομάδα υστερεί, προκειμένου να τα διορθώσει κατά την προετοιμασία

του Μαΐου, πριν το Euro 2012. Γι’ αυτό άλλωστε επιλέχθηκε ως αντίπαλος το Βέλγιο, μια ομάδα που μπορεί να μην προκρίθηκε στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, ωστόσο αποτελεί μια καλή ομάδα με γρήγορη επίθεση και συμπαγής άμυνα.

Χρόνο συμμετοχής θα πάρουν αρκετοί παίκτες και σίγουρα όσοι δεν έχουν αγωνιστεί πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια, προκειμένου να αποκτήσει ο Πορτογάλος μια σαφή εικόνα για τα… εργαλεία που θα έχει στη διάθεσή του για το Euro 2012.

Το Βέλγιο από την άλλη θα παρουσιαστεί πιο αδιάφορο, αλλά ο Λέεκενς θέλει να βγάλει κι αυτός συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας του. Μέσα στα πλάνα του είναι ο… «ερυθρόλευκος» Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος αναμένεται να παίξει βασικός κόντρα στην Εθνική μας.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το MEGA και το OTETV, αλλά και LIVE από το Onsports.

Keywords
Τυχαία Θέματα